Видео преглед на печата

понеделник, 26 септември 2016 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп 26.09-02.10.2016 г.



През настоящия период нашите желания, мечти и честолюбиви планове са преувеличени като през лупа. Можем силно да се фокусираме върху някаква идея, която да ни вдъхновява, да ни дава сили да се борим, да се стремим да преобразим начина си на съществуване. Тенденцията в оптимален случай ще усили социалната ни активност, ще ни подтикне да общуваме, да се стремим да изграждаме и заздравяваме връзки, защото явно- „другите” са свързващо и определящо звено за по-светлото ни бъдеще. През това време се тества способността ни да проявяваме толерантност, умението ни да създаваме връзки, от които да се възползваме…
В не толкова положителен вариант- постепенно попадаме в перманентно изострящи се ситуации на вид конкуренция, а също- високо, но не точно само-мнение, способно повече да навреди на репутацията ни, отколкото обратното. Освен това, все по-често ще попадаме в обстановка, при която една личност използва околните за собствена изгода, при това по не твърде почтен начин.
Няма да липсват шумно афиширани претенции, под „булото” на претенции и/или ескалиращо чувство за справедливост, понякога и публични скандали, които направо могат да се пренесат в съда през идните седмици…
В месеца на Везни- разбира се, най-важни са партньорските отношения-лични и делови, общественото ни положение, имидж…Не бива да очакваме обаче типичния баланс и умереност за този зодиакален знак. Напротив- нарастват силните страсти и емоции, прояви на ревност и стремеж да владеем, да придобиваме власт над важни за нас хора. Сега можем да  скрепим отношенията си, но може и да ги сринем, можем да си намерим силни съюзници, но и врагове. 
На 27 септември Марс преминава в Козирог, от този сектор той „екзалтира” и няма да ни позволи да си губим енергията напразно до 09 ноември- ще бъдем особено упорити, ще действаме съобразно дългосрочна стратегия, често- до краен предел, докато не постигнем набелязаното…
Същевременно е хубаво да се припомни, че колективната енергия на този етап е балансьор, помагащ да се държим „изправени”, без да падаме- образно казано...
С Новолунието в петък започва нов етап за взаимоотношенията ни и не само, анализирайте, насочвайте, както повечето от нас знаят, тенденциите ще ни влияят поне месец…
Овен
От 27 септември до 09 ноември, вие навлизате в период, през който се налага да се борите повече от обикновено за по-добрия ви социален статус- кариерно развитие, имидж и/или брачни отношения. На този етап разбирате- колко е важно да си сътрудничите с околните, за да постигате успехи. Причините може да се коренят в нараснала конкуренция, амбиции или нови условия, които ви поставят водещи за вас личности.
Част от близкото обкръжение ще ви действа стимулиращо да се развивате, но друга- ще се проявява по-скоро като дразнител, принуждаващ ви да се мобилизирате, да бъдете по-активни, за вземате решения, имащи дългосрочен ефект върху бъдещото ви развитие. Първи сигнали за предстоящи перспективи получавате през настоящата седмица. Обърнете им внимание и вземете мерки още в началото, после ще е по-трудно да влияете или сменяте посоката.
До 04 октомври- основен източник на оптимизма ви, а и шансове за просперитет са действително вид авторитети в живота ви, които ви подават ръка и ви помагат, когато е необходимо. Своеобразен лакмус за това, дали добре се справяте с горе-посочените задачи, приоритетно- да създавате и скрепвате връзки, е с пряко отражение върху материалното ви състояние.
Обземат ви силни страсти  и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас…
В понеделник и вторник съществува някакъв драматизъм, преувеличения, но също и възможност да изпъкнете, да реализирате намеренията си, да получите сърдечна радост, стига да не преминете определени граници на добрия тон.
В сряда и четвъртък обстоятелствата около вас се променят, налага се бързо да се адаптирате, за да извлечете ползи и овладеете ситуацията. Дните са динамични, преобладава рутината и задачи, които не търпят отлагане, но са съществени за просперитета ви.
В петък, събота и неделя- новини, разяснителни разговори.
Телец
Ежедневието ви става все по-динамично и натоварено, оформят се нови граници за професионалната ви реализация или просперитет-общо, които ще ви стимулират да сте по-инициативни, така че да извършите своеобразен пробив към по-далечни цели и по-високи социални перспективи. Ако настоящата ви реализация ви удовлетворява, тогава през идните седмици- вие можете да очаквате повишение или поне-морално удовлетворение, нарастване на авторитета ви.
Ако не се чувствате на място обаче, тога ви се дава шанс да си потърсите и намерите по-престижна работа, която ще изисква и усвояване на допълнителни знания, преквалификация или пътувания…Каквото и да е, то ще получи „зелена светлина” да се развива дълго, години напред…
Все повече ви обземат силни страсти, желания в крайности, оказващи се полезен стимулатор да сте социално по-активни, да се борите, при това като си изградите вид стратегия, стъпка след стъпка и според бързо менящите се условия, предизвикателства, текуща информация, която получавате.
Навлизате в период, през който можете да стабилизирате партньорските си отношения, да разчитате на подкрепа от страна на другите или успехите ви подчертано зависят от одобрението на важни за живота ви личности.
Появява се човек, обсебващ вниманието ви или срещате любовта до средата на октомври.
В понеделник и вторник се променя фонът ви на съществуване или поне начинът, по който възприемате най-близката си среда. Дните са показателни- какво препятства чувството ви на щастие, а понякога и за здравословни проблеми, ако имате такива- те ще проявят.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна и с по-голяма лекота постигате намеренията си. Появява се повод да порадвате сърцето си.
В петък, събота и неделя- задават се нови перспективи, дните са динамични и много показателни- с какво трябва да се справяте в близкия месец, на какво да разчитате и т.н.
Близнаци
Постепенно навлизате в период, през който можете да се отърсите от обстоятелства, които ви потискат или препятстват успехите и чувството ви за щастие.
Първо, тенденцията се поражда на психологическо ниво, а после и на събитийно или пък едновременно, спонтанно, особено за родените в първи деканат на зодия Близнаци.
Онова, което все още е определящо за развитието ви е в частта „чужди ресурси”- да получите пълна подкрепа от страна на ваши партньори-лични или делови- чисто морална, но и материална. В друг вариант-налага се да се справяте с въпроси свързани с важна за вас личност и/или проблеми около нея, рефлектират и върху вас самите, а в краен случай- трябва да се пазите от имуществени и други спорове, включително и съдебни. Внимавайте, тогава- трябва да сте готови за всичко.
Ежедневието ви става по-динамично, но изпълнено с шансове, които до 19 ноември ще се отразят благотворно на позициите ви на работното място или ще ви помогнат да срещнете любовта в колектива, в който съществувате, ако желаете, разбира се.
Понеделник и вторник ви носят полезна и/или приятна информация, способна да преобрази първоначалните ви нагласи и намерения и то за дълго.
В сряда и четвъртък се справяте с рутинни ангажименти, които може и да не са ви твърде по вкуса.
В петък, събота и неделя- усещате нови „ветрове” на промяната, които могат да ви отведат далеч.
Рак
Все по-важна и водеща тема в живота ви става вашият дом и семейство, вероятно предстоят да се вземат важни решения в този сектор, като вашият партньор или друга енергична личност ви указва съществено влияние, насочва ви, променя предварителните ви планове…В краен случай-можете да влезете в спорове с близки хора относно бъдещото ви развитие –общо или в частност- имуществени и материални въпроси, местоживеене, благоустройство и т.н.
Задават се нови и дългосрочни тенденции, като „ветровете на промяната” на този етап се усещат най-силно от родените в 1 деканат, но и при всички останали в различна степен.
Чувствата ви стават все по-наситени, дълбоки и крайни. Навлизате в прекрасен период, през който имате шанс да срещнете любовта, а ако вече сте си намерили половинка- да скрепите връзката си, въпреки някой различия. Всъщност, до 19 октомври е оптимален срок да насочвате в една по-позитивна посока, през това време разбирате до колко можете да влияете на предстоящите тенденции, кои са силните или слабите звена във взаимоотношенията ви.
Ако имате пораснали деца- те също може да се окажат повод за радост и/или гордост.
В понеделник и вторник дните не протичат по предварителен график, в значима степен ви се налага да се пренастройвате към бързо трансформираща се обстановка…
В сряда и четвъртък- водите полезни разговори, получавате интересни новини.
В петък, събота и неделя- сте емоционални, крайни, можете сами да се превъртите в коренно различна ситуация- като резултат на ваши решения и действия.
Лъв
Социалната ви активност се усилва постепенно поради нарастващите ви амбиции или защото трябва да се доказвате повече от обикновено в променена среда на съществуване. Например- сменяте колектива, в който работите или се обновява длъжността ви, ескалира вид конкуренция на работното ви място или сте в ключов период относно реализацията ви. Каквото и да е, в края на септември и  до средата на октомври, вие можете да преподпишете договори или пък- да ги скъсате, ако статуквото не ви удовлетворява и сте се насочили към друга сфера на развитие.
Полезно е да намирате начин активно да се разтоварвате от трупащата се енергия, за да не пострада физическото ви здраве.
Възможно е конкуренцията около вас да става все  по-висока, но нека това да ви стимулира да се доказвате, да ви амбицира, а не да ви въвлича в спорове и напрежение, все пак и от вас зависи как ще проиграете и отговорите на текущите предизвикателства.
От 27 септември и до 09 ноември се намирате в силно динамичен период, а онова, което постигнете в професията си, после може да ви влияе и прораства дълго, да кажем- през следващите две години…
В любовта- изпитвате силни, трансформиращи емоции, но не винаги ви е лесно да ги изразите, някой от вас се връщат към миналото и се стремят да изправят стари грешки, пропуски, да хармонизират най-близката си среда, а звездите ги подкрепят в това направление…
В понеделник и вторник настроението ви е приповдигнато, склонни сте да афиширате по един ярък начин всичките си преживявания. Привличате погледи, хубаво е да акцентирате върху възможностите, а не- евентуални препятствия, които отместват погледа ви от целта.
В сряда и четвъртък може да се окаже, че с едната ръка вземате, а с другата давате, пазете се от загуби!
В петък, събота и неделя- важни, интересни, „осветляващи” новини и разговори, способни да зададат нов тон за целия предстоящ месец, според получената информация.
Дева
Основен акцент в живота ви става материалното ви състояние или чувство за сигурност в един по-общ смисъл. До 04 октомври вие сте в прекрасен период, така че да въздействате положително на финансовото си благополучие, като се опитате да реализирате намеренията си в избраното от вас направление, действате активно, за да осъществите плановете си.
Промени в онова, което имате и не само в паричните потоци, най-силно се проявяват през октомври, а от Новолунието през тази седмица в петък, вие навлизате в превключващ етап от вашето социално положение. За сега получавате „първи сигнали” за постоянни и по-дълготрайни перспективи. Моментът е подходящ да насочвате тенденциите, особено по време и в дните след Новолунието.
До 19 октомври социалната ви активност нараства, паралелно с обмена на важна информация или емоционални новини, способни да оставят траен отпечатък в съзнанието ви, да променят сърдечните ви връзки…Имате шанс през това време да изгладите евентуални недоразумения, да получите подкрепа, ако я желаете, да наложите мнението си. Думите ви имат подчертана чуваемост…
В понеделник и вторник- притежавате много съзидателна енергия, която ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството ви или получавате яснота по подобни въпроси.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна-хубави известия, успешни, ползотворни разговори, преговори и т.н.
В петък, събота и неделя- разбирате на какво можете да разчитате и то в по-дългосрочна перспектива. За някой-подаръци от Съдбата, а за други- недоразумения и/или спорове на теми приходи-разходи.
Везни
Навлизате в период, през който ще отделяте значим енергиен ресурс, за да промените и подобрите условията си на съществуване, като през следващите седмици този процес може да е свързан с инвестиции в дома ви, уреждане на имуществени казуси, включително- премествания или покупко-продажби, или наследствени дела и т.н. Каквото и да е, в известен смисъл то може да протича под натиск, но е препоръчително да насочвате тенденциите до средата на октомври, да  проявявате сами по-голяма инициативност. Иначе и в друг вариант- попадате под въздействие на енергична личност от близкото ви обкръжение, която ви напътства, понякога-контролира, дразни и изземва правата ви…Н овсе пак, вие ще изберете главните проявления, според начина по който действате превантивно или реагирате на предизвикателствата.
Напомням, че сега градите енергийна програма за цялата следваща година, която обещава да е доста вълнуваща. Опитайте се до 04 октомври да предприемете нещо съществено, което после да прораства през идните месеци. Това важи за родените през първи деканат подчертано, но и за всички останали в различна степен.
В понеделник и вторник- популярността ви расте, често може да се оказвате в център от събития или внимание. Дайте най-доброто от себе си, все пак сте под „светлината на прожекторите”.
Интересни, приятни известия.
В сряда и четвъртък- тонусът ви не е много висок, ако има нещо, което препятства успехите ви или чувството ви на щастие- ще се прояви.
В петък, събота и неделя сме под влияние на Новолунието, което е във вашия зодиакален знак- Везни, така че вие стремително и все по-осезаемо навлизате в един нов цикъл на развитие. Дните са показателни за бъдещи перспективи…
Скорпион
До 19 октомври Венера е във вашия зодиакален знак и ви закриля, счита се, че тази планета има свойството да надарява с късмет, да минимизира евентуални трудности, така че те да се преодоляват по-лесно и т.н. Възползвайте се от опеката на Венера, наричана още „малкото щастие”, за да реализирате намеренията си.
Същевременно, трябва да се спомене, че вие навлизате в период на приключване на един годишен цикъл или цял социален период, да кажем от 10-12 години. През октомври- звездите ви дават силни сигнали за онова, което е изживяло своето време, какво трябва да оставите зад гърба си, кое е ценното, което трябва да задържите и да продължите с него напред. В подобен процес, ако имате недоброжелатели или съществуват други скрити и подмолни течения в живота- те задължително ще се проявят през идните седмици. Но вие разполагате с достатъчно ресурси, за да се справите…Нараства красноречието ви, склонността ви да си служите с думите като с „оръжие” и в повечето случаи-това е полезно, ще ви проправи път напред и нагоре. Тенденцията ще се превърти в промяна на вашия имидж, като дори може да обновите външния си вид и това също ще се отчете за положително…
В понеделник и вторник- дребни действия имат широко отражение за бъдещия ви просперитет.
В сряда и четвъртък получавате подкрепа, ако я желаете. Интересни, полезни и/или-приятни известия.
Пазете се от необмислени харчове…
В петък, събота и неделя дните не протичат по предварителен график, препоръчително е да намалите темпото, за да усетите по-точно- на къде „духат ветровете на промяната”…
Стрелец
През следващия близо месец популярността ви перманентно ще се усилва, както и шансовете ви да срещнете влиятелни личности, които да подпомагат собствените ви намерения. Тенденцията ще се усети най-силно от родените през първи деканат на зодиака, но и всички останали в различна степен.
Същевременно нараства вероятността от повишени разходите си, в друг вариант- налага ви се да инвестирате в бъдещето си, материалното ви благополучие подчертано зависи от подкрепата на околните, но вие можете да я получите…
Понякога се оформят и алтернативи за печалба и то по един неочакван начин.
В любовта- чувствата ви са дълбоки, но сте склонни да прикривате част от истинските си преживявания или ревизирате връзките си. Ако има нещо скрито и/или неизяснено в тях- до 19 октомври ще ескалира и ще се прояви…
В понеделник и вторник- преобладава позитивната нагласа, която ще ви помогне да разширите границите пред себе си.
В сряда и четвъртък- сте под светлината на прожекторите, дните са важни за имиджа ви, дайте най-доброто от себе си и това задължително ще бъде зачетено, ще има благотворен ефект върху положението ви.
Преобладава рутината, важни са подробностите, които не бива да пренебрегвате.
В петък, събота и неделя- общественото ви положение се обновява, тенденцията се отразява на самочувствието и настроението ви, които по различни поводи ще се повишават сега и през идните седмици…
Козирог
От 27 септември до 09 ноември Марс е в вашия зодиакален знак Козирог и ще ви зареди с много енергия, така че да постигнете набелязаните цели. Вероятно през това време ще си изградите вид стратегия относно бъдещия ви просперитет, която ще преследвате стъпка след стъпка, а отражението на постигнатите резултати- могат да бъдат и през следващите две години и вие да разчитате на тях, те да се превърнат в основа на бъдещия ви просперитет. В този процес се задават нови тенденции, способни да преобразят начина ви на съществуване и един от най-важните месеци за 2016 година – всъщност е октомври. По време на Новолунието в края на седмицата- се опитайте да усетите на къде духат ветровете, къде са шансовете ви, от които да се възползвате, от какво да се пазите и т.н.
Зададените тенденции ще се отразят като минимум на имиджа ви, а за някой събитията през идните 2-3 седмици ще се окажат превратни, но все пак всичко зависи до голяма степен и от собствените ви желания, инициативност…В някой случаи- не е изключен и елемент на принуда, така че да канализирате „огнената енергия” на Марс…
В понеделник и вторник може да се намирате на своеобразен житейски кръстопът или да бъдете по-крайни в реакциите и решенията си.
В сряда и четвъртък звездите са на ваша страна, а в петък, събота и неделя- получавате „подсказки” за по-далечни перспективи на развитие…
Водолей
До 19 октомври вие сте в прекрасен период, през който можете да повлияете положително на имиджа си и да извлечете съответни ползи от това. Повечето от вас си мечтаят за по-широки и високи хоризонти-образно казано и те вече започват да придобиват все по-ясни очертания, способни да се имплантират в реалността ви през идните месеци. Тенденцията може да се отрази първо на по-позитивната ви нагласа, а после и на следващи събития, които преобразяват обстановката около вас, освобождава ви от тежести или поне се намират варианти за излизане от някаква заплетена ситуация.
В този процес обаче, вие се чувствате все по-напрегнати или изморени…
Същевременно, ако има някакви недоброжелатели, хора, които препятстват успехите ви- те ще се проявят през идните седмици и ще ви принудят да вземете мерки.
В понеделник и вторник популярността ви расте, дните са подходящи да стабилизирате връзките си, да им повлияете положително.
В сряда и четвъртък- ви занимават чисто финансови приоритети и разбирате до колко можете да разчитате на близките си, съответно-не. Внимавайте само подобни теми да не застанат между вас и любимите ви хора.
В петък, събота и неделя- получавате ценна информация, „сигнали”- относно по-далечното ви бъдещо развитие. Обръщайте внимание на всичко случващо се, насочвайте, до колкото е възможно…
Риби
Вие навлизате в силно трансформиращ период, който ще се отрази на материалното ви благосъстояние. През следващите седмици основен фокус и приоритет ще бъде поддръжката от страна на околните- от колектив до партньори /лични или делови/, които се променят по различни поводи. В друг вариант- промени около ваши близки се отразяват и на вас самите, не е изключено и положението ви да е обновено сред другите- претенциите към вас да са повишени, да ви се налага да се доказвате повече от обикновена, а понякога- да се пазите от недоброжелатели, конкуренти, открити врагове…Внимавайте! В оптимален случай вие се мобилизирате под влияние на нараснала конкуренция и това ще ви превърти на по-високо ниво. Не толкова позитивен- започвате правни спорове, с които да защитите правата или дори имуществото си до 09 ноември…
В понеделник и вторник дните са динамични, натоварени, но резултатни.
В сряда и четвъртък е подходящо да заздравите връзките си с важни за вас хора, ще имате подобен шанс.
Петък, събота и неделя- са на своеобразно ново начало, отнасящо се до вашата сигурност-общо, усетете на къде „духат ветровете”-основно във финансов аспект…

 Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads