Видео преглед на вестник Уикенд

вторник, 4 октомври 2016 г.

Списание GoodFood, брой 164 - 2016 г.

Източник - списание GoodFood

Това е броят, който ще ви разкрие страхотни кухненски трикове и умения, за да се превърнете в кулинарни виртуози.

Рубриката Новини и трендове дава полезна информация и представя актуалните кулинарни новини.

Рубриката Този месец започва с 21 УМЕНИЯ, КОИТО ТРЯБВА ДА ОВЛАДЕЕТЕ, за да бъдете уверени в кухнята с тези модерни техники и рецепти. В НОВИ КУХНЕНСКИ ТРИКОВЕ

Кейси Бест разкрива някои от своите най-добре пазени тайни. СЕЗОННАТА КУХНЯ НА ТОМ представя богатството на есенните продукти. ЗАПАЗЕТЕ СЕЗОНА, като приготвите това страхотно Чътни от сливи с цитрусова нотка. В нашата ЗВЕЗДНА СЪСТАВКА: СМОКИНИ ще се научите как да готвите с тези сладки и сочни плодове.

Рубриката Хранете се добре всеки ден представя в МОДЕРНО СЕМЕЙСТВО нови рецепти за обяд в офиса и на училище след голямото завръщане от почивка. Пригответе Здравословен вегетариански пилаф с много подправки и включете рецептата във вашия здравословен план. НАПРАВЕТЕ ЛЕСНО дава идеи за нови ястия, с които да обогатите седмичния си репертоар. Опитайте и тези четири ЗЪРНЕНИ ЗАКУСКИ, домашно приготвени само с натурални продукти. ПЕЧЕНОТО СВИНСКО НА РОУЗИ ще ви изкуши с хрупкава коричка и вкусни гарнитури.

Рубриката Вдъхновете се започва с ПЪТЕШЕСТВИЯ и впечатления от хилядолетния Неапол, пълен с италиански чар. ПРОСТО ДОБРА ХРАНА предлага тристепенно меню за двама без много стрес, но елегантно и вкусно. ЛИЧНОСТИ представя шеф-готвач Иван Иванов и неговите предложения.

Рубриката Тест кухня показва СТЪПКА ПО СТЪПКА как се приготвят донъти с рачешко.

В този брой продължава КОНКУРСА "ВДЪХНОВЕНИЕ ОТ ФУРНАТА" 
ПОСЛЕДНА ХАПКА предлага рецептата за вкусни Бисквити "Прасковена мелба".


Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads