Видео преглед на печата

неделя, 4 декември 2016 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 05.12- 11.12.2016г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи

През целия предстоящ период Слънцето ще е в аспект „съвпад” със Сатурн и на практика силно ще ни фокусира върху теми свързани с нашата „сигурност”-общо, въпроси отнасящи се до стабилността на социалния ни статус- кариерно развитие, брак, а в подобен процес и по различни поводи ще сме склонни да се връщаме отново към миналото, да го анализираме и да вземаме решения с дълготрайно отражение.
В друг случай- животът ни се завърта около авторитетна фигура, която обсебва в значима степен вниманието ни и указва влияние на собствения ни просперитет, чувство за щастие и не само…
В известен смисъл, можем да имаме усещането, че сме силно притиснати от вид обстоятелства, за да действаме, но на този етап това е полезни и може да доведе до изключително полезни, конструктивни резултати.
Ние се мобилизираме, спонтанно или съвсем- планувано търсим и намираме подкрепа от страна на съмишленици, хора, с които да обединим усилията си, за да постигнем конкретни цели.
Социалната активност продължава да е много висока и ще се усеща на различни нива. Към това прибавяме и склонността да се действа упорито, почти до краен предел, с воля, ентусиазъм, прозорливост към по-далечното бъдеще.
Да, звучи прекрасно, дори невероятно, но през тази седмица действително могат да се случат доста положителни трансформации, стига да сме набелязали конкретни стъпки и ги предприемем.
Колкото сме по-инициативни, толкова по-широки перспективи ще се разкриват пред нас. Рядко на небосклона се очертават такива  конфигурации и те все по някакъв начин ще ни стимулират, ще ни дадат „сигнали”, които да вмъкнат някаква светлина и надежда в начина ни на съществуване, позитивни настроения и нагласи.
На 08 декември Венера преминава във Водолей, тя, както повечето знаят, „отговаря”- за любовта и паричните потоци, така че през следващия близо месец, ще сме по-склонни да експериментираме, да внасяме вълнуващи и нетрадиционни подходи в – печеленето на материални блага или пък внимание и обич…
Могат да се създадат внезапни нови връзки, но и да се разпадат- пак така бързо, стремежът към общуване и споделяне, особено при използването на съвременни методи- като интернет например, ще е значим.
Меркурий вече е в Козирог- приземява начина ни на мислене- вярваме на факти, на натрупания си опит, концентрирани сме върху въпроси, които могат да допринесат за по-доброто ни обществено положение. На този етап можем да усетим на „къде духат ветровете” и коя част от статуквото предстои да бъде реформирана, като през следващата седмица тенденцията може да прерасне в лек или по-силен „ураган”-образно казано. Обхващат се различни нива в начина ни на съществуване, в частност- дом, семейство, фирма или предприятие, в което работим и в по-глобален аспект- държавно и международно ниво…
За сега, имаме шанс да въздействаме и да закрепим, да се „хванем” за нещо положително, благодарение предприемчивост, прозорливост, съпричастност и добро взаимодействие с околните!
Възползвайте се, действайте!
Овен
Теми свързани с уреждане на документи, преговори, понякога-разрешаване на правни казуси- силно ви вълнуват и фокусират, на това поле можете да въздействате и е препоръчително да сте по-инициативни, постиженията после пряко ще се закодират върху по-добрия ви социален статус.
В друг случай, водещи теми могат да бъдат пътувания, промяна в квалификацията, личности „стоящи далеч от вас”, влиятелни особи, които да ви окажат значимо въздействие, да са ви полезни…
Мнозина са на път да вземат някакви важни решения относно-кариерното си развитие или брачни връзки, като в това поле ще сте доста находчиви, прозорливи, тенденция, способна да отключи и алтернативи, особено, ако ги търсите.
Вие сте доста активни в създаването и укрепването на връзки, факт, който ще промени средата или позициите ви в колектив. При всички случаи няма да ви липсва компания или хора, на които да разчитате. Тази перспектива се усилва, особено след 08 декември.
Шанс да хармонизирате отношенията си, да ги стабилизирате.
Ако сте сами- можете да започнете любовна авантюра, която ще се окаже надеждна и перспективна.
В понеделник и вторник- ежедневието е динамично, изпълнено с интересни новини, възможности.
В сряда и четвъртък сте по-емоционални от обикновено, на повърхността изплуват преживявания, които ви тревожат, отчитате за извън контрола си и трябва да сте по-комбинативни, за да преодолеете. Интуицията ви е силна, осветяват се „слаби звена”-вземете своевременни мерки.
В петък и събота си възвръщате ентусиазма, вие сте борбени и пробивни, а в неделя можете да материализирате желанията си, да получите „подарък”-буквално или в преносен смисъл.
Телец
Вие сте в силно трансформиращ период относно вашето имотно, материално състояние, което може да обхваща- уреждане на наследствени казуси, покупко-продажби на имущество, също- подкрепа от партньори /лични и делови/, вид авторитети, които да допринесат за благосъстоянието ви.
Каквото и да е, вие по различни поводи сте доста инициативни в подобни сфери от живота и тенденцията действително може да обнови начина ви на съществуване, успехите, които постигнете, после да ви влияят дълго, да кажем- през идните две години и половина.
От 08 декември Венера- вашата покровителка ще транзитира през Водолей, вие ще обновите линията си на поведение, ако до сега сте били по-склонни да се придържате към стереотипи, да си слагате някакви граници или бариери- вече много по-лесно ще ги отстранявате, ще си позволите по-голяма свобода на израз- на чувства, намерения и др.
Факт, който ще се отрази и на имиджа ви, на начина, по който ви възприемат околните.
Все повече ще се оказвате в център от внимание, с по-голяма лекота ще печелите симпатии и можете в пълна степен да се възползвате от благоприятната аспектация на звездите.
Ако нямате подходяща реализация, уместно е да си потърсите, за да не пропуснете шансове по пътя си.
Активира се комуникацията ви с „хора стоящи далеч от вас”- буквално или в преносен смисъл, разширявате кръга си на влияние чрез тях, има на кого да разчитате и няма да ви липсва подкрепа от страна на приятели и/или колеги.
Понеделник и вторник са важни за общественото ви положение- дайте най-доброто от себе си!
В сряда и четвъртък сте търсена и предпочитана компания, но се пазете на станете отдушник на чужди проблеми, понякога користни желания.
При общуването с околните се забелязва силен обмен на емоции и енергии и нека те ви заредят, а не обратното.
В петък и събота- са възможни изненади, които да ви разминат предварителни настройки. Планувайте „на момента”, за да сте адекватни на случващото се.
В неделя- в значима степен вие насочвате потока от събития.
Близнаци
Вие сте в ключов период относно партньорските си взаимоотношения. За сега определена личност- вид авторитет в живота ви, половинката ви, „стар” другар или по-възрастна особа може да се окаже крайъгълен камък за просперитета и „сигурността” ви поне през идното полугодие, че и повече.
Емоционалният фон и не само, който зададете на този етап във взаимо-отношенията си, после ще ви влияе дълго и ще е трудно отменяем, така че насочвайте в по-подходяща за вас посока, ще имате такава възможност.
Ако нямате другар в живота, сега- можете да го откриете, а връзки, които се стартират-обещават да бъдат надеждни и устойчиви.
Общественото ви положение като цяло се определя от подкрепата на околните. Вие от една страна трябва да сте по-активни, за да защитите позициите си, а от друга- това преминава през одобрение и подкрепа на колектив или в лицето на определена, влиятелна особа. Концентрирайте се в посока изграждане и заздравяване на връзки, обединявайте се с хора по интереси и ще постигате почти всяка набелязана цел.
Приятели и лица извън близкото ви обкръжение ви изненадват, често ви дават бързи и неочаквани шансове.
Самата ви енергия може да е концентрирана в посока- разчупване на статуквото, разширение на възможностите пред вас, като през това време променяте нагласите и настроенията си, онова, което до вчера ви е изглеждало привлекателно, днес придобива други очертания, като се опирате на факти, практични съждения и да, те понякога ще ви действат „отрезвяващо”, но ще ви помогнат да намерите начини, чрез които действително да осъществите, материализирате своя мечка, като поправите грешки или от теория- смело преминете към практика…
В известен смисъл, сега е хубаво да внимавате, какво си мислите/пожелавате, защото може и да се сбъдне.
В понеделник и вторник- притежавате доза късмет, интересни, полезни известия.
В сряда и четвъртък- дните са показателни за вашия имидж, направете си анализи…
В петък и събота- сте в център от събития или внимание, възползвайте се. Влиянието, популярността ви нарастват.
В неделя- предпочитате компанията на най-близките си, нуждаете се да разпуснете в усамотение, да се поглезите.
Рак
Ежедневието ви е пълно с отговорности, предизвикателства, но и много възможности. На работното ви място се оформя силна фокусна точка, защото предстоят реформи, понеже можете да промените позициите си, за се изкачите на по-високо ниво по йерархичната стълбичка, но това изисква да се мобилизирате или да се обедините с авторитетни личности, които ще съдействат за осъществяването на собствените ви амбиции.
При всички случаи сте в прекрасен период, през който можете да закодирате професионални успехи, на които после ще разчитате дълго и ще са здрава основа за поетапен растеж.
Ако това е невъзможно в настоящата ви длъжност, тогава можете да си потърсите и намерите друга и по-перспективна, а като минимум- да получите морално удовлетворение и опека в настоящия си статус.
Някой от шансовете или преобразуванията в живота ви могат да се случват изненадващо и/или под формата на развръзки.
Все повече сте склонни да обсъждате бъдещото си развитие с ваши партньори. На този етап можете да постигнете добри договорености, опитайте се да ги утвърдите, гарантирате по някакъв начин, за да не настъпят обрати през идните седмици.
Бурните емоционални преживявания през втората част на периода се усилват и нека не губите контрол над преживяванията си.
В понеделник и вторник- разбирате до колко можете да разчитате на подкрепата на околните- материална, но и морална. Дни през, които най-силно сте способни да влияете на финансите си.
В сряда и четвъртък възникват обстоятелства, които ще внесат известен хаос в текущите ангажименти, но за сметка на това пък- няма да ви липсва разбиране и подкрепа, можете да изчистите евентуални недоразумения с близките си.
В петък и събота- сте силно мотивирани да се доказвате, склонни сте да поемате рискове и да, често това е полезно. Скокообразно можете да се изкачите нагоре, но преценявайте добре реалността, внимавайте за подробности, не прибързвайте, за да не предизвикате обратен ефект.
В неделя-разтоварвате се в приятна компания.
Лъв
Вие сте социално активни в посока- да реализирате творчески проект, да стабилизирате сърдечните си връзки, понякога- желанието ви да се отдадете на вид хоби ще има оздравителен ефект- буквално или в по-общ смисъл.
В ежедневието ви може да има много предизвикателства, но сега ги компенсирате – чрез подкрепа от страна на партньори, влиятелни лица, а ако сте сами- сте в прекрасен период да стартирате нови и дълготрайни отношения.
Притежавате и доза късмет, който все ще ви донесе някакви положителни сигнали, новини- в избраната от вас посока. А известията, проведените разговори- да са с дълготраен и положителен ефект.
Ако сте служител във фирма, рутинните задължения ви натоварват доста, но ви се налага все повече да обръщате внимание и на тази част от живота ви, дори и сега да сте на съвсем друга вълна и да не ви е приятно, защото ескалират преобразувания, „наместване на пластовете” в този сектор и за сега усещате на „къде духат ветровете”, а преди да са се усилили- направете нужното, за да утвърдите придобития си авторитет, съответно-завоювани позиции, не позволявайте да ви въвличат в спорове и не само…
В понеделник и вторник е подходящо да стабилизирате връзките си, изчистите евентуални недоразумения. Няма да ви липсват внимание и шансове.
В сряда и четвъртък можете да подобрите позициите си на работното място, да внесете известен ред в хаоса и да спечелите от това. Същевременно- не са изключени и повишени разходи- за любими хора или пък да удовлетворите ваше желание.
В петък и събота- ентусиазмът ви расте по различни поводи, но не са изключени и изненади в информационния поток.
Бъдете внимателни на пътя!
В неделя- сте крайни, може да вземете определящи, дълготрайни решения.
Дева
Фокусна точка по различни поводи може да е домът и семейството ви, близки и роднини, които ви указват съществено влияние.
В оптимален случай вземате важни решения за благосъстоянието ви, включително уреждане на имотни казуси, в друг случай- изчиствате недоразумения трупани дълго. Не е изключен и вариантът- по-възрастна и/или авторитетна, важна в живота ви фигура- да обсебва вниманието ви, да се превръща в крайъгълен камък, който променя вектора ви на развитие, отнема голяма част от времето и енергията  ви, но с шанс- да стигнете до конструктивни и полезни резултати по конкретни, общи теми.
Меркурий- вашият покровител, вече е в Козирог- ще ви подтикне да се придържате към факти, да анализирате и да се обръщате към придобит опит, преживявания, а това безспорно ще повлияе и на линията ви на поведение- в очите на околните вие ще изглеждате по-безкомпромисни от обикновено, на мнението ви трудно ще се въздейства, тенденцията ще се усилва през идните седмици и ще се отрази на сърдечните ви връзки. На този етап- все още сте склонни на баланс, но скоро ще се проявявате все повече като „войн”, готов на всичко или на крайни мерки, ако не се чувства удовлетворен от статуквото.
В понеделник и вторник- ежедневието ви е динамично, натоварено, но и много резултатно.
В сряда и четвъртък  се „осветяват” въпроси свързани с партньорските ви взаимоотношения- силни и слаби звена. Наблегнете на положителните и отстранете евентуални негативи.
В петък и събота- пазете се от спонтанни или необмислени разходи.
В неделя-звездите са на ваша страна.
Везни
За вас е от приоритетно значение да наложите авторитета си като общувате с повече хора, стремите се да привлечете на ваша страна влиятелни личности, сключите или преподпишете договори.
Информационният поток ви носи много изненади, но също и шансове, да сбъднете сърдечно желание, да осъществите намерение и колкото сте по-инициативни, толкова по-широки хоризонти се разкриват пред вас.
На 08 декември Венера- вашата покровителка, ще премине във Водолей и вие като че ли ще се почувствате по-свободни от към задължения или с по-голяма лекота ще приемате предизвикателствата, няма да ви липсва и късмет, който ще усетите в поддържащи обстоятелства, на различни нива и т.н.
Въпреки всичко, в дома ви може да съществуват някакви неуредици или ви занимават имотни въпроси, които все повече обсебват вниманието ви. Сега е моментът да вземете конструктивни решения и в това поле. Усещате на „на къде духат ветровете”, ако нещо е не по вкуса ви-вземете своевременни мерки, в началото винаги по-лесно се влияе на всеки един процес. Започват разговори със семейството ви, близки и роднини, които могат да се заплетат, ако не се изяснят по-бързо…
В понеделник и вторник притежавате доза късмет и все нещо може да порадва сърцето ви.
В сряда  и четвъртък ежедневието е натоварено с ангажименти, опитайте се да не се претоварвате, хубаво е да сте по-внимателни и към здравето си. Пазете се от неконструктивни спорове и противопоставяне с влиятелни личности.
В  петък и събота популярността ви расте, дните са показателни- на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако има ненадеждни партньори в обкръжението ви, те –задължително ще се проявят. Изненади. Подходящо време да изгладите евентуални недоразумения с важни за вас хора, като оцените силните и слабите звена във връзките си и насочвате.
В неделя- ви занимават чисто материални въпроси, обсъждате ги у дома, намирате начин да спечелите или намерите изход от заплетени ситуации.
Скорпион
Вие сте в период, през който можете да подобрите начинът си на съществуване, приоритетно- финансова стабилност и не само, като използвате обходни пътища към своите цели, получите нерегламентирани  доходи, допълнителни плащания, опека от тайни покровители, хора извън близкото ви обкръжение и т.н.
До каквото и да се доберете на този етап, то може да прораства малко по малко и да се оказва все по-перспективно. Помислете, действайте и колкото сте по-инициативни, толкова повече шансове се разкриват пред вас.
На този фон информационният поток около вас се усилва, на този етап чувате, разбирате за предстоящи промени, водите преговори за тях. Имате възможност да наклоните везните във ваша полза, възползвайте още в началото, като наблегнете на позитивите и действате в посока да се предпазите от негативи, ерозивни процеси или „удари под кръста”. През идната седмица ще е по-трудно и по-скоро ще „жънете” резултатите на постигнати договорки и взети решения сега.
Вашият дом и семейство, се превръщат все повече във „вашата крепост”. След 08 декември, можете да изгладите евентуални недоразумения, да хармонизирате отношенията си с най-близките ви хора. Още в понеделник и вторник те силно привличат вниманието ви и ескалирали теми в това поле, които могат да зададат тон, да оформят фон- за целия период.
В сряда и четвъртък ви занимават чисто материални приоритети, вид инвестиции в бизнес, ако имате такъв или пък- хоби, партньори, деца…В друг вариант обсъждат се въпроси с приходи-разходи, в такъв случай, внимавайте финансови приоритети да не застанат между вас и околните.
В петък и събота ежедневието е динамично, носи изненади, но сте способни да извършите своеобразен пробив в избраното от вас направление и да спечелите.
В неделя- няма да ви липсва компания и съпричастност.
Стрелец
Сатурн е във вашия зодиакален знак вече повече от година и ви принуждава по различни начини да се мобилизирате, понякога да извършите по-сериозни промени в начина си на съществуване, да зададете нова житейска програма от приоритети, които ще за база за дълги години напред. Сатурн не дава „подаръци”, често изправя хората пред трудности, които сега могат да се преодоляват по-лесно като разчитате на подкрепа от страна околните- приятели, колеги, влиятелни лица и т.н. Аспектацията на звездите е такава, че ако се стремите да сте социално по-активни, да търсите и получавате подкрепа, това ще се закодира пряко в имиджа ви и ще повиши авторитета ви. Сега е моментът да създадете здрави и полезни връзки, чрез които да просперирате.
Все по-силен акцент се оказва материалното ви благополучие, което в последно време се дестабилизира по различни поводи. Това може да засегне всичко, което „отчитате за ценно”, отнасящо се до вашата сигурност и т.н. Обсъдете подобни приоритети и набележете „пробойните”, потърсете варианти. През следващата седмица по-трудно ще влияете на подобни процеси. Но като цяло е полезно да избягвате рискова, а ако ви предстоят важни решения относно финансите- да се допитвате до доверени личности, доказани специалисти…
В понеделник и вторник- интересни новини, които могат да зададат тон на целия период. От 08 декември чуваемостта  на думите ви се усилва, а паралелно с това- да проведете ползотворни преговори, срещи, да получите приятни известия.
В сряда и четвъртък се „осветяват” силни и слаби звена в дома и семейството ви. Същевременно- сега е моментът да ги насочите в една по-положителна посока.
В петък и събота преобладава ентусиазмът, „огнената енергия”, вие сте в център от събития или няма да ви липсва компания. Близки до сърцето ви хора ви изненадват, но и вие също сте склонни да действате спонтанно. В неделя „почивате” активно.
Козирог
Вероятно на мнозина им се налага да стъпят на някакви нови възможности, но за сметка на стари, които вече са изчерпани или са на път да излязат от живота ви. През настоящия период ви се дава възможност при този своеобразен преход да се осланяте на вече придобит опит и авторитет, да балансирате между различни интереси, така че да се предпазвате от известни сътресения.
Изясняват ви се теми, по които сте имали неяснота или сте отчитали за извън контрола ви. Вие сте все по-склонни да изразявате и отстоявате мнението си, да влизате в полемики, които могат да ви „завъртят” в спирала от новини, взети решения и съответни последици, с ескалиращи събития, пик от развръзки през следващата седмица.
За сега, вид алтернативи, носещи ви удовлетворение и чувство за щастие, шанс за печалба- изглеждат много съблазнителни и напълно осъществими, стига да сте по-инициативни и решителни. Тенденцията се усилва след 08 декември.
В понеделник и вторник- може да материализирате част от желанията си, да получите някакъв подарък.
В сряда и четвъртък- научавате тайна, изяснявате си подробности, водите разяснителни разговори.
В петък и събота- сте склонни на крайности, дните могат да разместят пластовете под краката ви, внимавайте за подробности, не поемайте рискове, пазете се от нервно напрежение.
В неделя- разтоварвате се в компания на любими хора.
Водолей
До 12 декември вие сте в изключително силен период, през който почти всяка ваша инициатива ще среща одобрение и поддръжка от страна на приятели, колеги, влиятелни личности и ще се запечатва трайно в бъдещия ви по-добър социален статус.
Всичко случващо се на този етап, може да се отчете за „не случайно”, за водеща тенденция през идните месеци, сега е моментът да получите оптимални  резултати или да направите първи стъпки в една по-далечна перспектива на развитие, която ще повиши авторитета ви, така че е препоръчително да се сте максимално дейни в избрана от вас посока и действително ще разширите хоризонтите пред вас- в личен, но и в професионален аспект…
На 08 декември Венера ще навлезе във вашия зодиакален знак и постепенно ще ви надари с доза късмет, вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии и т.н.
По различни поводи ще промените линията си на поведение, а някой от вас- дори външния си вид. На този етап- това ще се отчете за положително и подкрепящо имиджа ви обстоятелство.
В понеделник и вторник сте енергични пробивни, началото, което зададете може да прораства или да фон за цялата седмица. Звездите ви надаряват с доста „козове”-възползвайте се!
В сряда и четвъртък- финансови неуредици могат да помрачат настроението ви, в друг случай- разбирате на кого можете да разчитате и кой ви носи повече загуби- понякога буквално.
В петък и събота- изненади, обрати, избягвайте неконструктивни спорове.
В неделя предпочитате семейството си или усамотението, компанията само на най-близките ви хора.
Риби
Вие сте силно фокусирани да подобрите социалния си статус- кариерно развитие, брачни отношения, вероятно и не без причина, а защото Сатурн в последно време ви създаваше доста трудности, караше ви да се мобилизирате. На този етап ви се дава шанс да направите своеобразен пробив в избраното от вас направление, като се възползвате от чужда подкрепа, алтернативи и обходни пътища, като предприемете действия, с които да уредите наследствени и имуществени казуси.
Не е изключено да получите и внезапни, бързи възможности за печалба- като развръзка, по стечение на обстоятелствата, но на база- вече положени усилия, създадени тенденции.
Препоръчително е да сте максимално инициативни, да предприемете действия, които са свързани с по-далечни перспективи.
Ако сега не получите благоприятни сигнали в избраното от вас направление, това ще е „знак”, че може би трябва да смените посоката, подхода, целите…
След 08 декември- нараства вероятността да си правите равносметки- да ревизирате чувства, източници на доходи, но паралелно с това- разбирате, че има и други изходи, дори в по-заплетени ситуации.
В понеделник и вторник- дните не протичат по предварителен график, изненади, любопитна информация.
В сряда и четвъртък- разбирате в по-ярки контрасти- кои от мечтите ви са осъществими и кои- остават в сферата на илюзията.
В петък и събота приоритет са финансите ви, можете да им повлияете положително и да ги повишите, но и принудителни, необмислени разходи- също не са изключени.
В неделя- приятни известия.


Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads