Видео преглед на печата

неделя, 17 септември 2017 г.

Хороскоп за седмицата 18.09-24.09.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



Седмицата започва с Новолуние, под чиито влияние ще сме в понеделник и вторник, то се свързва с ново начало, което ще засегне ритъмът в ежедневието ни, въпроси отнасящи се до професионалната ни реализация, необходимост да бъдем по-внимателни към здравето си…
Нюанси на тази тенденция са, че могат да възникнат вид реорганизации и промени- да отстраним някой стари навици на различни нива, които препятстват успехите ни, действат негативно на тонуса и имиджа ни. Но допълнителните  ангажименти, които могат да внесат известен хаос са точно тези, които да ни подтикнат  да предприемем оздравителни крачки- буквално и в преносен смисъл.
През седмицата ще има хора, които ще дадат всичко от себе си, ще се трудят самоотвержено, за да получат добри резултати, но пак толкова вероятно е да има и такива, които ще се опитат да се възползват от тях и то по не твърде коректен начин. Явно е, че ще трябва внимателно да следим за интересите си и да действаме особено внимателно съобразно интереса си, това може да се превърне в лайтмотив за целия период или идния близо месец.
Научаваме тайни, проявяват се скрити процеси, добрата новина е, че знанието е винаги сила, друг е въпросът индивидуално как ще се възползваме от нея.
До 19 септември Венера е в Лъв, можем да спечелим нещо по един внезапен и бърз начин, Венера преминава в градуса на Слънчевото затъмнение от 21 август, така че могат да се проявят важни и определящи събития, които касаят нещо ценно за нас- от парични потоци до любими хора, все едно се пренасяме на други релси на развитие в това отношение, получаваме онова, което сме „посели“ доста преди това…Трансформациите се отчитат за „планирано, целесъобразно“ надграждане, процес на развитие в нова посока, дори и тя не винаги да ни харесва и в посока да шлифоваме своите знания и умения, да се научим да разчитаме повече на себе си, да проявяваме инициативност, но паралелно с това- да отчитаме и чуждото мнение, да не преминаваме определени етични граници. Да балансираме по подобен начин не винаги ще е лесно, онези, които се справят си гарантират рязък скок напред и нагоре. Други могат да попаднат в остри и конфликтни ситуации. През втората част на периода постепенно ескалира вероятността от публични скандали или обществено-значими решения, касаещи държавни и/или международни отношения. Тези послания на звездите ще продължат да променят света около нас до 11 октомври с пълна сила…
За сега, полезно е да следим за личните си връзки, да се опитаме да съхраним качествените, да отстраним онези, които ни вредят.
От 20 септември Венера ще транзитира през Дева, ще охлади страстите и чувствата, ще сме по-склони от всякога да ги филтрираме чрез разума, да се вглеждаме в подробности, да правим преоценки, вероятно и не без причина. Отново в положителен аспект- това ще ни помогне да осъзнаем, прозрем в детайли и да се привържем още повече към онова, което е истински стойностно за нас. Разбира се обратното може да донесе разочарования, раздяла с илюзии за онези, които са тръгнали в неподходяща за тях посока. На 22 септември Слънцето ще премине във Везни и през идния близо месец още повече ще акцентира върху необходимостта да се наместят пластовете в партньорските взаимоотношения-лични и делови, с малки и по-големи земетресения, способни да разтоварят вид напрежение или предизвикващи разрушения там, където е необходимо да се построи нещо ново…
Щастлива и успешна седмица за всички!
Овен
Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, а лайтмотив през тази седмица е да пренаредите приоритетите си така, че да сложите известен ред в хаоса, за да сте по-успешни, че и здрави…разгадаване на скрити процеси или непредвидени, допълнителни ангажименти ще ви насочват, ще ви помогнат да направите правилния избор.
Новолунието от понеделник и вторник ще постави своеобразно ново начало във всичко горе-споменато, добре е да се възползвате от приливната вълна и сами да инициирате желани от вас трансформации. След 22 септември става ясно, че вие можете да постигнете максимален просперитет, ако обединявате усилията си с околните, осъществите вид съдружие, също- социалното ви положение и постигането на определени цели зависи все повече от получаването на подкрепа, одобрение от страна на важни за вас личности, авторитети и т.н., иначе позициите ви могат да бъдат дестабилизирани, така че е полезно да се концентрирате върху възможността да градите „мостове“ между вас и „другите“.
От 22 септември навлизате в ключов период относно партньорските ви отношения, предвид влиянието на Юпитер- отражението ще е по-дългосрочно. Юпитер ви дава много шансове, така че да скрепите връзките си и със съответните последици, но това ще се случи благодарение на прояви на повече толерантност, бих казала дипломатичност от ваша страна.
Чувствата ви са по-хладни през втората част на периода, но същевременно съвсем рационално можете да прецените силните и слабите звена и да действате по оптимално рационален, полезен начин относно собствените ви интереси…
Телец
Взаимоотношенията ви с близко обкръжение- приятели, колеги, любими хора, включително и пораснали деца, ако имате такива, „гълтат“ голяма част от вниманието ви по различни поводи и изискват изчистване на евентуални недоразумения. В този процес можете да разберете за някакви скрити процеси или просто се налага да си „сверите часовника“, така че да сте в „час“, с онова, което очакват околните от вас, също- в по-ярки краски разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Тенденцията може да ви помогне да обновите линията си на поведение, така че да позволите да се възползват от вас и не само…След 19 септември все по-силно ще можете да влияете на горе-посочените процеси и да накланяте везните във ваша полза. Вашата покровителка Венера от 20 септември ще транзитира през Дева, така че ще създаде оптимално благоприятни ситуации да разгърнете творческия си потенциал, ще ви надари с доза късмет, вие ще проявявате особена съобразителност и целесъобразност в реакции и т.н.
След 22 септември навлизате във важен период относно професионалната ви реализация и през идния близо месец мнозина могат да попаднат в превратни ситуации, които изискват избор, бързина и вземане на решения, които ще имат дългосрочно отражение. Следва да се има предвид, че поради влиянието на Юпитер, отражението ще е дългосрочно, ще имате шансове над средното ниво, но за да не ги пропуснете е препоръчително да внимавате за подробности, така че да минимизирате външни и дестабилизиращи фактори. В друг случай- това е необходимост да изберете правилна посока на своеобразен житейски кръстопът. В повечето случаи ще действате точно така, особено, ако следвате сърцето си и не сте склонни на твърде големи компромиси.
Близнаци
До 19 септември информационният поток може да  ви носи доста изненади, но и шансове, като посоката и развитието на тези процеси зависят силно от натрупани в миналото тенденции, но също- от собствената ви настояща активност и инициативност, евентуални  преговори, отстояване на позиции, изказване на мнение по един дипломатичен, но и по-категоричен начин. Като резултат вие можете да трансформирате социалните си позиции и да сбъднете своя мечта. Ако крайният резултат не ви удовлетворява и по-скоро напомня за разминаване със очакванията ви и то по базисни теми относно общественото ви положение, тогава вероятно ще се наложи да промените нещо в подхода си, а в по-крайни варианти да се насочите към други цели, които са по-осъществими.
През цялата седмица по различни поводи става ясно кои от мечтите ви са реалистични, възможно е да научите тайна или да осъзнаете подробности, влияещи на имиджа ви като минимум, а това да е повод да вземете оптимално правилни мерки и решения.
Мнозина са на прага на житейски кръстопът, който е съпътстван с анализи, изискване да се направи правилен избор…
Друга водеща тема е вашият дом и семейство, а Новолунието от понеделник и вторник може да обнови стари теми, да ви даде втора възможност да подобрите условията си на съществуване, да постави своеобразно ново начало в този сектор. Тенденцията се усилва през втората част на периода, както и възможностите да извършите положителни промени. Все повече ще се чувствате във „свои води“…
Рак
Целият период ви носи много ценна информация „осветляваща“ по-далечни перспективи на развитие, защото получавате подобни новини, понеже преговаряте активно за интересите си, а понякога влизате в словесни двубои и така е правилно. Сега е моментът да отстоите интересите си, за да не бъдат подменени от тези на другите…Възможно е да осъзнаете тайни или скрити процеси да обновят, променят вече взети решения. Показателни са понеделник и вторник, това са дните на Новолунието, които ще поставят своеобразно ново начало във връзките ви, понякога договорни отношения-писмени или устни, като минимум предстоят  преоценки, сменяте линията си на поведение, склонни сте да проявявате тактика и т.н.Като резултат- думите ви имат чуваемост и тази тенденция се усилва, особено през втората част на седмицата
До 19 август се изяснява дали можете да спечелите нещо, към което сте се стремили дълго, понякога и с елемент на изненада, не е изключено да се очертаят по-широки граници за финансов просперитет.
Този процес може да е свързан с радикални мерки, малки или по-големи земетресения, „първи сигнали“ за устойчиви трансформации.  Те могат да засегнат кариерното ви развитие или да преобразят домашната, семейната среда на съществуване, да ви дадат шанс скоростно да разрешите имотни казуси, също-засягащи мето-живеенето ви и т.н. Показателни са събота и неделя, можете да разчитате на интуицията си, да насочвате…
Лъв
Венера е във вашия зодиакален знак до 19 септември, възползвайте се по оптимален начин от нейната опека, за да раздвижите границите на възможното пред вас, понякога и с елемент на изненада. Разбира се, ще указват влияние и минали ваши действия, а през настоящия период в особено ярки краски можете да разберете кои от вашите действия водят до сбъдване на мечта, повишение на авторитета ви и не само…Тенденцията е валидна предимно за родените през трети деканат, но и всички останали в различна степен, които ще обновят имиджа си по различни поводи.
Време е да материализирате желанията  си и Новолунието от понеделник и вторник ще обнови подобни приоритети, това ще е своеобразно ново начало, което ще ви даде шанс да повлияете по един положителен начин на финансовото си положение, тенденцията ще се усилва, но от съществено значение е да проявявате инициативност, също- да откриете пробойните, да минимизирате някой разходи, дори да се пазите от измами, ще имате достатъчно подсказки, трябва все пак да ги оцените и да вземете мерки, да не поемате излишни рискове.
Социалната ви активност расте, често не без причина, а защото информационният поток се усилва, изправя ви пред възможности,  които не бива да пропускате, но и предизвикателства, на които трябва да реагирате.
Дева
Във вашия зодиакален знак транзитират вече три планети, а от 19 към тях ще се присъедини и Венера, а това означава ,че звездите ви надаряват с достатъчно „козове“, респективно- начини да въздействате и да насочвате текущите събития. По различни поводи ще се оказвате в център от внимание или водещ фактор при вземането на едно или друго определящо решение, при това определящо не само вашето собствено бъдеще, но и на важни за вас личности от обкръжението ви. Всичко това се случва не „даром“, а благодарение на личната ви мобилизация, инициативност, воля да се справите с всички текущи предизвикателства. Звездите са на ваша страна, сега е моментът да се възползвате от тяхната опека, да завоювате по-престижни позиции, да се очертаете като лидери или да постигнете набелязаните цели.. Новолунието от понеделник и вторник е едно от най-важните за вас за цялата година, възползвайте се от „приливната вълна“ и може да стигнете много далеч. Мнозина ще постъпят точно така, като следствие могат да променят и линията си на поведение, в посока- да не толерирате нечестно поведение, да не позволявате някой личности да се възползват от вас и да злоупотребяват с търпението ви и т.н. Не са изключени разяснителни разговори, „осветляващи“ недоразумения или тайни процеси…
Онова, което имате- в един по-широк смисъл, може да се трансформира по един бърз и внезапен начин, първи сигнали получавате през втората част на настоящия период, обърнете внимание на случващото се, за да не пропуснете шансове, но и да се предпазите от евентуални неприятни изненади. Бъдете на щрек и пазете своето…
Везни
Вие сте на път да приключите един житейски цикъл, като звездите все по-настойчиво ви насочват да се освободите от онова, което препятства просперитета ви, изчерпано е като тема или поне се отчита за извън контрола ви. Показателни в това отношение са понеделник и вторник, това са дните на Новолунието, подходящо време да анализирате и от самото начало да влияете на ескалиращите процеси, когато е винаги по-лесно. Ако все пак нещо е на път да напусне живота ви, то задължително и скоро ще отвори място на друго и по-перспективно.
Все пак до 19 септември можете да разчитате на внезапни и бързи шансове, които да ви отредят нови и по-престижни позиции. Понякога това може да е подкрепа от страна на партньори-лични или делови, също-вид развръзки във важни за вас взаимоотношения, бързото им преминаване на ново ниво…
От 20 септември Венера- вашият покровител, вече ще транзитира през Дева, това ще охлади чувствата ви или поне ще ви принуди да филтрирате преживяванията си през рационални съждения. Периодът е полезен, така че да погледнете на всичко ценно за вас от един различен ъгъл- може би не толкова „розов“, но пък реалистичен, а това винаги е полезно. След този своеобразен „изпит“ за здравина и устойчивост, вие ще набележите всички слаби звена и ще ги отстраните, после ще се осланяте само на онези контакти, които са надеждни и перспективни…Почти през целия следващ месец „другите“ ще ви изненадват, могат да ви дестабилизират, но същи и издигнат на високо. Имайте го предвид, усетете на къде духат ветровете и насочвайте още от сега, за да не изгубите контрол над положението.
Слънцето преминава във вашия зодиакален знак на 22 септември и постепенно ще повиши тонуса и самочувствието ви.
Скорпион
Около вас е все по-шумно, вероятно напрегнато, налага ви се да сте в услуга на важни за вас хора или пък да се доказвате, да се справяте с конкуренция. В този процес могат да възникнат разяснителни разговори, а вие да си изградите печеливша стратегия, така че да превъртите евентуални негативи в позитиви, да се разделите с хора или обстоятелства, които по-скоро ви разочароват, отколкото обратното.
Новолунието от понеделник и вторник ви влияе като своеобразно ново начало за общественото ви положение, възползвайте се от приливната вълна, за да се превърнете в лидер, да не позволите да попаднете под чужда воля и т.н…
През втората част на седмицата можете повече да разчитате на добронамереността на околните, оформят  се шансове, които да ви извоюват по-добри позиции в колектив. В друг вариант- появява се личност, която силно да ви подкрепя, на която да можете да разчитате, ако пожелаете.
Всичко горе-споменато се случва в една доста динамична среда на съществуване с перманентни изненади, така че е полезно да „планувате на момента“, за да сте в крак със случващото се. До 19 септември звездите ви помагат да осъществите своя мечта, скоростно да трансформирате общественото си положение или имидж като минимум. Това не е случайно, а по-скоро развръзка, заслужена разплата за дълго полагани усилия. Ако все пак, крайният резултат не ви удовлетворява, тогава вероятно ще се наложи по един по-радикален начин да промените приоритетите си, линия на поведение, а в по-крайни варианти- бъдещи планове за себе-осъществяване.
Стрелец
Новолунието от понеделник и вторник може да се превърне в своеобразно ново начало за кариерното ви развитие или вид рестарт на подобни теми и приоритети, като минимум- случват се важни събития, които се отразяват на имиджа ви. В този процес вие трябва да сте максимално инициативни, дейни, да се възползвате от приливната вълна, която може да ви отведе далеч или случващото се сега ще ви влияе после дълго…Имайте го предвид и насочвайте…
До 19 декември вие все още подхождате с ентусиазъм, способен да разчупи границите на възможното пред вас по различни поводи и да зарадва сърцето ви. Това може да са теми отнасящи се до пътувания, юридически казуси, повишение, обучение и т.н.
След 20 декември се налага да се вглеждате повече в детайли, които се отразяват на общественото ви положение и в този процес мнозина ще променят нещо в линията си на поведение, а отражението ще е положително.
Въпроси отнасящи се до дом, семейство- може да изискват също повишено внимание, за да сложите ред в хаоса-образно казано и да изчистите недоразумения или понеже близък човек се нуждае повече от вас. Помислете, не елиминирайте случващото се, защото може да се окаже по-дългосрочна перспектива.
Рязко можете да трансформирате средата си на съществуване или поне позиции в колектив, получавате първи сигнали за това, разчитайте на опита и авторитета си, не позволявайте околните прекалено много да ви…изненадват.
Козирог
Все повече могат да натежават теми касаещи юридически казуси, далечни роднини, понякога и на половинката ви, ако имате такава…Обърнете внимание на случващото се още през първите дни на седмицата, когато е Новолунието, а то може да възвърне към вас отминали теми с по-дългосрочна перспектива на развитие, същевременно Новолунието е своеобразно ново начало, а посятото през него, после ще прораства през идния месец или по-дълго.
В друг случай фокусът ви е върху пътувания, повишения, раздвижване на граничите на възможното пред вас като изпробвате нови схеми на поведение, осланяте се наличности извън близкото ви обкръжение и т.н.
До 19 септември за възможни внезапни, бързи преобразувания, понякога решения, които ще касаят недвижимо имущество, дом, семейство и т.н. Ситуацията напомня на разтоварване на напрежение, а като минимум развръзки, преди да се отвори нова страница с други сюжети и декори…
В този процес ви оказват подчертано въздействие околните, осъзнавате истини, научавате тайни чрез разяснителни разговори, новини, а знанието е винаги освобождаващо, даващо варианти и право на оптимален избор…
Водолей
Вие сте в силно трансформиращ период, през който се налага да правите важни избори, които касаят онова, което имате- в един по-общ смисъл. Лайтмотив може да бъде финансовата ви стабилност, която към настоящия момент е като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите от страна на ваши партньори-лични или делови, така че е полезно да се концентрирате в тази посока, да градите мостове…До 19 септември можете да разчитате на особено силна опека от страна на влиятелни и/или креативни, инициативни личности. В друг случай- предстоят много показателни събития, „осветляващи“ вашите връзки, обществено положение, като коренчето на случващото се е далеч в миналото, а сега предстоят развръзки- те могат да ви привържат още повече към любимите ви същества, а може и окончателно да се оформят непреодолими различия със съответните последици.
Все пак, ако имате неразплатени дългове или неразрешени имотни казуси, те отново могат да напомнят за себе си и хубаво да не ги пренебрегвате, а да реагирате своевременно. Иначе, може да попаднете в период на дестабилизация и изненади…Помислете, изградете си стратегия, ще имате достатъчно подсказки на какво можете да разчитате, кои са слабите звена- в понеделник, вторник, събота и неделя.
Риби
Новолунието от понеделник и вторник поставя ново начало в партньорските ви отношения, което по-скоро напомня на втора възможност да въздействате и насочвате горе-посочените въпроси в оптимално подходяща за вас посока. Вероятно не винаги ще сте съгласни с мнението на другите, но в повечето случаи ще имате възможност да се осланяте на енергичната подкрепа от страна на креативни и борбени личности.
Ако все пак ескалират различия и недоразумения, спорове, тогава се опитайте да си „сверите часовника“, с очакванията на важни за вас хора, кои са слабите звена във взаимоотношенията ви. В този процес не са изключени разяснителни разговори, понякога „осветляване“ на скрити процеси, но с по-дългосрочно отражение. Напомням, че сте в ключов период за взаимоотношенията ви, зададеният вектор на развитие сега, после трудно ще се промени, имайте го предвид и си изградете оптимално правилна стратегия в общуването…През втората част на седмицата пикът от провокации и изпитващи ситуации  се снижават, нарастват шансовете да хармонизирате контактите си, стига преди това да не са се скъсали…
До 19 септември имате все още шанс да се доберете до по-добри позиции на работното място или да получите вид разплата, възнаграждение за положени вече усилия от вас.
След 20 септември успехите ви подчертано ще зависят от одобрението и подкрепата на околните, а през идния близо месец можете да спечелите внезапно нещо значимо- като наследство, подарък от Съдбата и т.н. Но съществува и риск- пак така нещо да ви бъде отнето. Бъдете нащрек, не поемайте излишни рискове, пазете онова, което е ваше и не позволявайте да ви го отнемат. Ще имате подсказки, първи сигнали в сряда и четвъртък, не ги пренебрегвайте!


Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads