Видео преглед на печата

неделя, 19 ноември 2017 г.

Седмичен хороскоп

Хороскоп за седмицата 20.11-26.11.2017г.
През тази седмица приключва месецът на Скорпион, който за мнозина беше свързан с ярки емоционални преживявания, вземане на важни решения в следствие на дълбока прозорливост и не само….В месеца на Скорпион имаме шансове да набележим кои са нашите печеливши ходове, кое ни носи повече щета и да изберем своя стратегия. Разбираме на кого можем да разчитаме или пък-не, силно се привързваме или пък си набелязваме врагове…Е, месецът на Скорпион изтича в сряда и до тогава все още се „наместват пластовете под краката ни“, привличаме това, на което ще можем да разчитаме дълго, а онова, което е изживяло своето време остава зад гърба ни и по-често по принуда, отколкото по желание.
От 22 ноември Слънцето ще транзитира през Стрелец, ще промени нагласите и приоритетите ни…през следващите седмици ние ще можем да се справяме с текущи предизвикателства като сме по-склонни да гледаме на тях от един друг по-философски ъгъл. Също- издигаме се над неща и така успяваме да сглобим една по-цялостна картина, която ни ориентира в най-вярната, правилна посока. Всъщност, за това ще има и повод през втората част на седмицата- можем да очакваме интересни новини, които са свързани с теми, вълнували ни през изминалите две години и половина или актуализирани от тази пролет…Можем да очакваме конструктивни разговори, имащи положителен ефект, измъкващи ни от евентуални заплетени ситуации. Възникват оригинални, креативни хрумвания, на които следва да обърнем внимание.
В личен аспект ще ни вълнуват въпроси относно по-далечното ни развитие, защото нарастват амбициите или поради външни и независещи от нас причини. За да се справим успешно, често ще се замисляме за нови и нетрадиционни действия, измъкващи ни от водовъртежа на рутината. И така е правилно. За да извършим крачка напред и нагоре, ние трябва да отворим съзнанието си за различното от познатото, обогатяване на знанията, уменията…
Слънцето през цялата седмица не сключва мажорни аспекти, значи- нямаме достатъчно воля или възможности да влияем в пълна степен на случващото се, то се движи повече по инерция и според натрупани тенденции. Докато Слънцето е неаспектирано, като че ли ни се налага повече да се съобразяваме или ориентираме в обстановката, отколкото да действаме.
Овен
До четвъртък притискащите ви обстоятелства да се съобразявате с външни и независещи от вас обстоятелства се изчерпват. Те може да са били в лицето и на по-властна персона, с която ви се е налагало да се съобразявате над средното ниво. Дали и как сте се справили- се разбира през  първата част на седмицата и със съответна кулминация от следствия.
Все пак перспективите са добри да спечелите нещо или да преобърнете евентуални негативи в позитиви като си намерите съмишленици, скрепите отношенията си с  общи интереси, чрез преговори. През втората половина на периода хоризонтите пред вас постепенно се разширяват, съответно имате по-голяма свобода на действие…
Навлизате в период, през който можете и трябва да извършите крачки напред и нагоре в собственото ви развитие.
На преден план изплуват  интересни идеи относно по-далечното ви бъдеще, можете да ги обсъдите с конструктивни разговори, доста креативни идеи от ваша страна.
Важни новини и разговори с хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл. В друг вариант успявате да сключите договори, да оформите документи, включително отнасящи се до спорни, юридически казуси и т.н.
По- възрастни личности, роднини, стари приятели ви указват съществено влияние, а то в повечето случаи ще ви даде шанс за вид стабилизация по водещи за вас теми.
Възможности да разчупите границите на възможното пред вас, за сега повече- в сферата на информационния обмен, от който да се възползвате, отколкото на база реални събития…
Телец
Водеща тема за вас става материалното ви благополучие или сигурност- в един по-общ смисъл. Вероятно повечето от вас усещат, че трябва да променят нещо в подхода си или бъдещите си планове, така че да бъдат по-успешни и щастливи.
Сега пред мнозина се оформят някакви алтернативи за печалба, които са пряко свързани с подкрепа-материална или морална от страна на по-възрастни и влиятелни фигури, институции или пък партньори. Това може да е повод да се окажете на прага на житейски кръстопът, анализирайте възможностите и тогава вземете решение, ще имате достатъчно подсказки за това, особено през втората част на седмицата. Можете да се доберете до някакви тайни или неочаквани източници за успех.
Партньорските ви отношения продължават да се трансформират, поглеждате на тях с „други очи“ и нека това скрепи връзките ви, а не обратното. Ако все пак някакво чувство в сърцето ви си отиде, то може да бъде превзето от друго по-вълнуващо и носещо удовлетворение.
Все още сте в период, през който можете да срещнете любовта или да превъртите евентуални негативи в позитиви в настоящите си контакти, стига действително да го желаете или те да имат място в живота ви.
Не бива да съжалявате за нищо, което може да си отиде, хоризонтите пред вас се разширяват…
Евентуално напрежение на работното място клони към развръзки, имате достатъчно яснота, всичко остава зад гърба ви, позволява ви да продължите напред…
Близнаци
Все по-важна, водеща тема в живота ви стават партньорските отношения, които се превръщат в гарант за стабилността ви, определят бъдещите ви планове. През втората част на периода водите конструктивни разговори, които могат да заздравят връзките ви, да изчистят евентуални недоразумения  от миналото.
Появяват се внезапни шансове, чрез които ще заемете по-престижни позиции в колектив, но не без да си сътрудничите. Мнозина го усещат, анализират обстановката и действат оптимално целесъобразно.
В друг вариант- околните ви поставят нови изисквания, принуждават ви да бъдете по-отговорни, да промените нещо в комуникацията, в линията си на поведение, а понякога- перспективи  на развитие.
Ежедневието ви е пълно с ангажименти, но и шансове да се доказвате-над средното ниво. Притежавате доза късмет, можете да разчитате  и на добронамереността от страна на влиятелни фигури или колеги, така че да утвърдите позициите си на работното място или да се изкачите по йерархичната стълбичка.
Все пак се налага голяма доза адаптивност от ваша страна, вие често откривате интуитивно най-добрия подход, за да осъществите мечтите си и така е правилно. Преките сблъсъци на този етап ви носят повече щети и повечето от вас инстинктивно ги избягват…
Рак
Ежедневието ви е все по-натоварено, но доста резултатно. През тази седмица можете да извършите преговори или да чуете новини, да получите предложения, които ще утвърдят позициите ви на работното място, а ако индивидуалните условия на труд го позволяват- можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, благодарение на отговорното ви поведение, постоянство и креативност, също-опека от по-възрастни и авторитетни личности.
Приключва периодът на активни инициативи, които са способни да променят декорите около вас, предимно в дома ви, но не само. През това време все още можете да насочвате, понякога и чрез спорове с членове на семейството ви и нека в такъв случай- те бъдат конструктивни, а не обратното. Фонът, който ще зададете, включително във взаимоотношенията ви с партньори, после ще бъде трудно отменяем и нека бъде оптимално позитивен.
Звездите ви подкрепят, особено, ако влагате творчески подход и сте по-инициативни.
Лъв
Ако е имало някакъв по-остър спор в ежедневието ви или отнасящ се до професионалната ви реализация, то той може и трябва да бъде разрешен през настоящия период. В някой случаи може да имате усещането, че извоювате трудна победа, освобождавате се от не твърде приятни ангажименти или отстранявате от пътя си властна личност, която препятства пътя ви към успеха.
Ако все пак е невъзможно да стигнете до вид договореност и компромис, тогава може да се стигне до скъсване на отношения, предимно делови и със съответните последици.
През втората част на седмицата ескалира чувството за свобода, все едно се освобождавате от тежест, можете по-лесно да се справяте с текущи предизвикателства. Появяват се възможности да реализирате творчески проект, планове, които се осъществяват поетапно, изискват време, но са надеждни и перспективни. Можете да проведете успешни преговори, да чуете добри новини, включително и от лица извън близкото ви обкръжение, по един внезапен, но приятен начин.
Домът и семейството ви продължават да бъдат друга водеща тема- прекрасен период да се справите с имотни и/или битови казуси, които ще хармонизират средата ви на съществуване. Някой ще увеличат броя на живущите чрез поява на детенце например, но има и още варианти.. Трети могат да си организират пищно тържество, семеен празник, да си поканят гости и т.н. Каквото и да е- това е оптимален срок да въздействате положително на обстановката около вас.
Дева
Голяма част от вниманието е силно привлечено от домашни, имуществени, семейни приоритети. Причината може да е, че отново се възвръщат минали теми, нещо от рода на: „старата песен на нов глас“, но добрата новина е, че сега имате повече ресурси да се справите със съответните неразрешени въпроси.
Особено през втората част на периода- тогава се обсъждат варианти, възникват внезапни шансове за стабилизация-общо. Известна принуда за допълнителни разходи се минимизира или напълно изчезва до края на седмицата, както и евентуални недоразумения на теми приходи-разходи, включително и опасност от загуби.
Възползвайте се от опеката на звездите, бъдете максимално социално активни, защото думите ви имат чуваемост и могат да отворят почти всяка врата пред вас, остава да изберете най-печелившата..
През цялото време може да водите доста емоционални, запомнящи се, приятни разговори, способни да преобразят живота ви.
Везни
През тази седмица напрежението около вас или в душата ви-спадат, защото сте открили варианти за справяне с водещи за вас приоритети. Част от тях могат да засягат дома и семейството ви, роднини, условия на съществуване, а други- да са свързани със собствената ви дилема- все едно се налага да вземете определящи решения, а първо- да сте напълно наясно какво вие самите искате в действителност.
Социалната ви активност расте паралелно с разширяващи се пред вас възможности.
През втората част на периода можете да скрепите партньорските си отношения-лични или делови, да проведете много конструктивни разговори и преговори, които ще се отразят на общественото ви положение, популярност.
Прекрасен период да търсите и намирате съюзници, хора, които ще ви действат стабилизиращо и/или обогатяващо.
Бъдете максимално инициативни, комуникативни, отстоявайте интересите си аргументирано и можете да постигнете значими успехи…Все едно- ще бъдете силно подтиквани в тази посока…
Скорпион
През тази седмица можете да ликвидирате нещо, което отчитате за извън контрола ви, понякога това се отнася до тайни процеси, може и недоброжелатели, скрита конкуренция…Каквото и да е, вие можете да го оставите зад гърба си, все едно се разделяте с ненужен товар…В друг вариант- сменяте кардинално подхода си в общуването и/или приоритетите си. Целите ви стават по-практични, конкретни и материални. Повод да реализирате на практика идеите си. За сега- възникват интересни предложения, дори не планувани шансове- спонтанно заставащи на пътя ви.
Вие сте в прекрасен период да стабилизирате доходите си, положение на работното ви място или а си намерите нова и по-престижна реализация, стига да поискате…
Както вероятно знаете- все още сте под опеката на голямото и малкото щастие, символизирани от Юпитер и Венера. Те привличат към вас успехи, късмет, погледи, благополучие- не пропускайте момента да фокусирате тази мощна енергия в дългосрочни перспективи на развитие, които ще ви превъртят на по-високо ниво, действайте, а звездите ще ви подкрепят! За вас сега важи максимата: „пожелайте си нещо, за да го имате, представете си нещо, за да го видите“.
Стрелец
През тази седмица мнозина вземат важни, определящи бъдещето им решения, това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат. Възможно е да правите ретроспекции, да се осланяте на натрупания си опит, а това да бъде верен ориентир, разкриващ внезапни и нови възможности пред вас, осъществяващ спонтанни желания.
Авторитетът ви се повишава, думите ви имат чуваемост, вероятно и поради безкомпромисните ви позиции.
Любовта- тя е по-дълбока, отколкото сте склонни да демонстрирате. Същевременно и в това поле на влияние сте принудени да си правите равносметки, анализи, а после-нищо не изглежда по същия начин. И нека новият поглед- заздрави и обогати връзките ви, също-намери варианти за тяхното скрепване, а не обратното.
От 22 ноември Слънцето ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще промени вътрешните ви нагласи, постепенно ще ви зареди със сили и енергия, по-голяма воля и способност- да владеете хода на събитията. Самочувствието и само-увереността ви нарастват, особено през втората част на периода.
Козирог
Ако е имало по-остър конфликт или явно предизвикателство, с което е трябвало да се справите, за да устоите обществените си позиции, идеи, мнение или да извоювате по-висок статус, то пикът от събития е зад гърба ви, въпреки че все още можете да влияете на тенденциите, стига да сте достатъчно упорити, да не се отказвате…Това е изпитание на волята и своеобразен  „тест“- до къде сте способни да стигнете…
Същевременно, пред вас се разкриват алтернативи, обходни пътища за постигане на целите ви, които „променят правилата на играта“. Възможно е пред вас да се изчерпва една енергийна програма, тя губи смисъл или се налага да бъде обновена. В този процес възникват колебания, понякога се налага да намалите темпото и да се огледате, да си изберете стратегия..
Появяват се внезапни шансове за разрешаване на имотни, битови, семейни казуси.
Позициите ви в колектив се обновяват, можете да разширите влиянието си или поне- със сигурност има на кого да разчитате, може да се доберете и до вид влиятелна опека, ако желаете, преговаряте, направите нужните стъпки в тази посока…
Ако сте сами- можете да срещнете любовта или едно приятелство да прерасне в нещо повече.
Водолей
Вие имате уникална възможност да спечелите нещо значимо, към което сте се стремили дълго време и това да преобрази начина ви на живот, да се отрази върху имиджа ви и общественото ви положение като минимум.
Шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повишите доходите си или да спечелите нещо значимо…Все пак всичко зависи и от собствените ви усилия, на къде канализирате този мощен енергиен поток…Ако целта ви не е подходяща, тогава страстите, които владеят душата ви ще имат по-скоро разрушителен ефект.
Социалната ви активност расте, успехите ви все повече зависят от одобрението на другите, а на вас ви се налага да се доказвате над обичайното по различни поводи- нова длъжност, по-високи амбиции, обновени изисквания към вас самите…През втората част от седмицата водите доста продуктивни разговори, можете да сключите надеждни договори, да чуете новини от по-възрастни и авторитетни личности, които да са ви от полза…
Същевременно, ако пътувате, трябва да бъдете доста внимателни, да се пазите от изненади.
Ако водите юридически казуси, те също ще изискват доста усилия, за да ги превъртите във ваша полза…
Ако има скрити процеси, които препятстват пътя ви към успеха, те ще станат достатъчно видни.
Риби
Шансовете ви да се сдобиете с успехи, които касаят кариерното ви развитие или имидж- перманентно нарастват. През тази седмица можете да получите своеобразна награда за дълго полагани усилия- това може да е морално поощрение, бонус, повишение, намиране на нов и регулярен, висок доход…Разбира се, ако тази тема ви вълнува е подходящо самите вие да сте максимално активни…
През втората част на седмицата може да получите новини, които ще се окажат начало на нов бъдещ просперитет. Това може да са предложения, идеи, ваш ще бъде изборът дали ще се възползвате или-не.
Върви ви в юридически казуси, ако водите такива. Можете да срещнете щастието или любовта- на път, извън близкото ви обкръжение.
Все още сте в рисков период относно финансовото ви състояние, хубаво е да не предприемате рискови стъпки до 27 ноември, да се пазите от задлъжняване или необмислени харчове. Пазете се от конфликти с властни колеги, които също са способни да провокират загуби.
Източник - Астро М

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads