Видео преглед на вестник Уикенд

понеделник, 4 декември 2017 г.

Хороскоп за седмицата 04.12-10.12.2017г.


Вече 4 планети са в зодиакалния знак Стрелец и силно акцентират върху този сектор. На практика това води до повишение на жизнения тонус, позитивни нагласи, които се „хранят“ от високи цели и идеали и са съпътствани с прояви на повече смелост без страх и вглеждане в подробности способни да спънат пътя към щастието ни-общо.
Своеобразният ни „полет“ над нещата ни помага да видим и сглобим една цялостна картина на бъдещото ни развитие, също- допълнителни шансове за по-далечния ни път на развитие. Сега ние можем да поемаме повече рискове, да преследваме мечтите си и да отключим „късмет“, който не е случаен е „среща“ между добри идеи и реални действия в оптимално правилна посока. Меркурий е ретрограден, а Луната намаляваща, така че можем да се хванем за пропуснати възможности, нещо старо отново да се върне в живота ни дори и да е по обновен начин, с който делата се довеждат до успешен край.
Звездите ни фокусират върху важна информация, преговори, разговори, включително неразрешени въпроси и дълго трупани тенденции. Сега ние ги обсъждаме, оглеждаме от един друг и конструктивен ъгъл, вземаме съответни решения, които дори и да не се осъществят на „момента“, ще открият своя изход, понякога и под формата на развръзка към средата на януари. Но сега е подходящо време да въздействаме, така че усилия, които сме полагали през изминалите близо две години и половина да имат смисъл и да водят до успех, а не обратното…Все пак, ако не всичко се развива по предварителен график, добрата новина е, че могат да се появят варианти, стига да сме по-комуникативни, да търсим съмишленици, енергични и/или влиятелни личности, които да ни подкрепят …
Подходящо време да скрепим отношенията си, да изчистим евентуални недоразумения.
В любовта и чувствата вилнее забележителна романтика, която по-скоро прилича на период, през който сме си сложили розови очила, отколкото да сме способни да се дистанцираме от преживяванията си. Вид изкривявания може и да са в негативна посока, но това в случаите, че изплува на повърхността някаква тайна.
Настроени сме на приключенска вълна, която способства ескалация на флиртове, започване на бързи любовни авантюри, но с неясен мотив за започване или пък прекратяване…
Паричните потоци ще изтичат между пръстите ни над обичайното и е препоръчително да сме все пак по-внимателни, предимно през втората част на седмицата.
Рутината ни дразни, особено, ако трябва да се занимаваме с подробности.
Забавленията пък ни действат като свеж въздух, който радва сърцето и душата, особено в четвъртък и петък. Хубаво е да се възползваме от аспектацията на звездите и да си доставим някакво удоволствие…
Щастлива и успешна седмица за всички!
Овен
При повечето от вас доминират положителните нагласи и настроение, поради текущи събития, които подкрепят ваши планове за развитие и то в по-дългосрочна перспектива. Възможно е да намерите изход от дълго заплитащ се възел, касаещ повишение, разширение на хоризонтите пред вас, които също може да са свързани с уреждане на документи, евентуални пътувания, преквалификация или пък справяне с правни казуси- буквално или в преносен смисъл. Дори и да не се доберете до желания резултат веднага, поне можете да стигнете до полезни договорки, които ще отключат желания успех до средата на януари.
През това време можете да получите подкрепа от енергична и инициативна личност, с която обединявате усилията си.
В друг случай- имате шанс да изгладите евентуални недоразумения с партньори-лични или делови, да скрепите връзките си, стига да искате и да проявите повече толерантност към съответния обект на вашето внимание.
Възможно е паричните потоци да изтичат между пръстите ви над обичайното, но същевременно се появяват алтернативни начини за печалба и отново- като разчитате на вид подкрепа-морална или чисто финансова, разширите кръга си на влияние. Обърнете приоритетно внимание на тези шансове /за допълнителни печалби/, те могат да се окажат доста плодоносни за вас и не само сега, а през цялата нова година. В този процес се вслушвайте във вътрешния си глас, следвайте интуицията си и действително можете да преобразите начина си на съществуване. Съдбата може да ви направи голям подарък през 2018 година, сега получавате подсказки кой е „печелившия билет“ за вас.
Телец
Материалното ви състояние се трансформира и/или онова, което имате-общо, а посоката много зависи от инициативността, която проявявате буквално в ежедневието си, също-подкрепата, до която се добирате от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности. През тази седмица имате пълни шансове да се доберете до вид повишение, действията ви са продуктивни и като минимум се закодират трайно и позитивно в имиджа ви, успехите, до които се доберете ще са база на развитие през идните две години или повече.
Не е изключено някаква стара възможност или идея да се върне към вас, да стабилизира или обнови положението ви, ако не веднага, то поетапно и през идните няколко седмици.
Преобладават позитивните нагласи, но също- склонност да действате крайно, смело и със съответните последици. Ако има нещо, което ви тежи- с по-голяма лекота ще се разделяте с него, но няма а сте склонни да правите компромиси с бъдещото ви развитие. И така е правилно, периодът е подходящ да се прехвърлите на други релси на развитие, които допринасят за чувството ви на щастие-общо.
Безспорно има хора, които ви подкрепят, но има и такива, които могат да ви оплетат в мрежа от манипулации. Направете си нужния анализ, ще имате достатъчно подсказки и извършете своеобразна уборка на връзките си…
Близнаци
През тази седмица можете да разрешите дълго трупани въпроси и  спорни казуси с ваши партньори-лични или делови, да намерите изход чрез конструктивни разговори, чрез търсене-намиране на общи и скрепващи ви проекти, цели и т.н. Всъщност седмицата е ключова за взаимоотношенията и общественото положение на мнозина, като минимум- достатъчно показателна за новата страница от приоритети, отговорности, която ще отворите в живота си. Вероятно част от ангажиментите, които трябва да поемете ще ви натоварват повече или пак няма да кореспондират напълно с вашата собствена визия за просперитет. В такъв случай- можете да стигнете до решения за раздяла, но тя ще е добре обмислена и следствие на анализ на миналото и т.н.
Ако има тайни и/или ерозивни процеси, те също ще ескалират, за да можете да вземете адекватни мерки.
Към настоящия момент вие сте все по-склонни да се връщате назад във времето, но да действате и реагирате така, че да защитите интересите си, социалния си статус…Вероятно ще сте на прага на избор и в повечето случаи той ще бъде правилен.
Рак
През тази седмица успявате да организирате забързаното си ежедневие така, че да постигнете оптимално добри резултати. Те могат да се отразят позитивно както на собствената ви само-оценка, така и на взаимоотношенията ви-лични или делови, които минават на ново и по-градивно, стабилно ниво.
Щастие и късмет ви съпътства при осъществяването на творчески проекти, това може да е лична кауза, мечта, която е на път да се осъществи.
Ако имате пораснали деца, то те ще бъдат повод за радост и гордост, без да обръщаме прекалено голямо внимание на факта, че по тях изтичат доста ресурси- чисто финансови, но не само…Вид компенсация се получава в четвъртък и петък, когато получавате своеобразна награда за всички положени от вас усилия до този момент. Това може да е признание, подарък от съдбата, повишение, морално удовлетворение…
През почивните дни преобладава умората, която е способна да отключи раздразнение, внимавайте…
Лъв
Повечето от вас са пленени от любов, творчески проект или хоби. Всички те могат да внесат голяма свежест в живота ви, да отключат чувство на щастие или успехи и то за дълго.
Вероятно ще се борите много активно за интересите си, ще се включвате в активни дебати, може да получите интересни новини и предложения от креативни и енергични личности, които да сбъднат ваша мечта.
При някой Лъвове се връща отминал шанс- за любов или друго, към което са се стремили дълго. В друг вариант-надграждате настоящите си връзки с нови и по-далечни цели.
За мнозина може да предстои малък или голям празник в дома или пък- уреждате успешно казуси с недвижимо имущество, не е изключено да ви дойдат гости, може да закупите вещи, които да хармонизират и подобрят средата ви на съществуване.
Всичко горе-споменато обаче разходва доста средства и е полезно все пак да сте по-внимателни, за да не съжалявате по-късно.
Дева
През тази седмица голям енергиен или чисто финансов ресурс се отделя за подобряване на условията ви на съществуване- това може да са ремонти, премествания, уреждане на имотни казуси или пък сте включени в енергична подкрепа към членове на вашето семейство.
Възможно е да чуете важни новини, да проведете подобни разговори с близки и роднини, които да изчистят минали недоразумения и най-накрая да ви измъкнат от водовъртеж на напрежение и не само.
В друг случай- появява се шанс да си върнете нещо старо, което сте изгубили, но сте полагали много усилия, за да укрепите. Ако това е невъзможно според индивидуалната ви карта, тогава вероятно ще прелистите нова страница в този сектор от приоритети в живота ви.
Вие също сте в период на силни преоценки, вашият покровител Меркурий е ретрограден, но така аспектиран, че ви помага да стигнете до дъното на първо-причините на случващото се, така че да вземете оптимално правилни решения, все едно сваляте товар от гърба си, а после-нищо не е същото. Възникват идеи, варианти за бъдещото ви развитие, вие ги оценявате, дали ще се възползвате или не- това е право на избор.
Везни
През тази седмица е оптимален срок, през който вашата инициативност, социална активност, проведени преговори и разговори ще доведат до резултати, които ще увенчаят с успех дълго полагани от вас усилия.
Мнозина получават важни новини, могат да сключат договори, да получат подкрепа от по-възрастни и авторитетни лица.
В друг случай към вас се възвръща някаква отминала вече възможност в лицето на човек или обстоятелство.
Често се оказвате в център от дебати, стари теми също могат да се възродят, но сега да се решат окончателно, поне да се набележат варианти, от които да се възползвате, ако не веднага, то поетапно и през следващите 3-4 седмици.
Има на кого да разчитате, особено в четвъртък и петък.
През целия период имате шанс да повишите доходите си или да въздействате положително на онова, което имате общо.
Все пак е полезно да се пазите от интриги на работното ви място, имате достатъчно ресурс да въздействате, стига да не се предоверявате.
Бъдете и по-внимателни към здравето си, не се претоварвайте, предимно в събота и неделя, намерете време и за почивка…
Скорпион
Ежедневието ви е доста натоварено, изпълнено е с изненади-някой от тях не са чак толкова приятни, но други са под формата на шанс или внезапна алтернатива, чрез която можете да спечелите нещо значимо или генерално да се прехвърлите на други релси на развитие във връзка с придобиването на материални блага и не само…
Вие сте във важен, ключов период относно финансите ви или онова, което имате-общо. Към вас може да се върне нещо старо и погубено, а може да получите някаква втора възможност, така че да се увенчаят с успех дълго полагани от вас усилия.
Можете да направите нужното, за да стабилизирате доходите си, когато разчитате на вече придобит опит и авторитет или се огледате извън близкото ви обкръжение, получите тайна или неочаквана помощ.
Любовта и чувствата са пряко свързани с онова, което имате, внимавайте това да не прерасне в недоразумения. В друг случай преоценявате чувствата си, може да дадете съответна оценка за своеобразна цена, която плащате, това да ви подтикне да давате още повече или обратното- да прецените, че не си заслужава. Показателни или превключващи, дори под формата на прозрения са почивните дни.
Най успешни са четвъртък и петък.
Стрелец
Четири планети са във вашия зодиакален знак и вие се оказвате във фокус от внимание или вашите действия играят ключова роля не само във вашия собствен живот, но и този на околните. Вие сте в център от дебати, вашето мнение и дума се чуват, предизвикват съответни реакции, почти адекватни на онова, което искрено желаете. Привличате на ваша страна енергични и инициативни личности, които подкрепят плановете ви, а в друг случай- успявате да се преборите с ескалираща конкуренция и да наложите авторитета си.
През тази седмица може да ви занимават важни теми, които не са от вчера, а са дълго трупани и клонят към развръзки, същевременно сега е моментът да въздействате и насочите събитията в оптимално подходяща, правилна посока за вас, която ще увенчае с успех дълго полагани усилия или пък това ще е повод да се справите с казуси, които са се заплитали около вас, натоварвали са ви поне през изминалите две години и половина.
Връщате се към миналото, анализирате го, може да промените мнението си по водещи за вас теми или пък да оцените пропуснати шансове, подробности, така че отново да си ги възвърнете…
Постиженията през тази седмица /предимно при проведени разговори, преговори, получени новини/ могат да се закодират трайно, дори и отражението им да изисква повече време за окончателни развръзки, да кажем-средата на януари…
Венера ви закриля през целия период, възползвайте се от опеката й, тя ви помага с по-голяма лекота да печелите симпатии и да налагате мнението си, да привличате погледи и т.н.
Въпроси свързани с дом и семейство могат да ви натоварват, да ви объркват, да внасят смут в душата ви, но пък се появяват шансове, алтернативи да намерите неочакван и алтернативен изход. Можете да разясните тайни или ерозивни процеси, можете да си върнете нещо изгубено, можете да сбъднете и своя скрита мечта, стига да позволите тя да нахлуе в живота ви.
Козирог
През тази седмица е оптимален срок, през който можете да извоювате трудна победа, която се заключава в способността ви да утвърждавате мнението и интересите си, без да се поддавате на външен натиск. Това може да са енергични личности, които се опитват да ви влияят, може да са членове на семейството ви, а може и да е повишена конкуренция. В този процес се появяват алтернативни, скрити или обходни пътища, така че да се справите с всичко горе-споменато. Изглежда, че ще трябва да се доверявате повече на вътрешния си глас, също- да разширите периметъра си на въздействие, също-евентуална подкрепа, която можете да потърсите-откриете.
Онова, което трябва да остане в живота ви ще ви застига, съпътства, дори по един неочакван начин. Можете да си върнете нещо старо като идея или възможност, дори човек, които сте оставили назад във времето. Същевременно, онова, което трябва да си отиде, ще се прояви като тенденция, която едва ли ще можете да спрете, а и няма нужда…Нищо ново не прораства качествено, без отворено му място за това…
Най-силно можете да набележите силните и слабите звена, дори да научите някаква тайна, която да преобърне представите и бъдещите ви решения през почивните дни.
Водолей
През цялата седмица информационният поток около вас е много усилен, можете да получавате изненадващи и приятни известия, предложения, които засягат по-далечни перспективи на развитие или пък това са новини от енергични и/или влиятелни личности извън близкото ви обкръжение. Не е изключено и да срещнете стар другар, друга важна и авторитетна личност в живота ви, която ще обсеби вниманието ви, може да ви помогне при реализацията на честолюбивите ви планове, а може и да окаже значимо въздействие на бъдещите ви планове.
Каквото и да е, вашата популярност расте и колкото сте по-социално активни, толкова по-значими успехи можете да имате, да завоювате по-високи позиции в колектив, ако не веднага, то поне да проведете преговори, които ще прорастват и ще се проявят в пълна степен до средата на януари.
Сета е моментът да наложите авторитета си, евентуално да смените средата си, ако настоящата не ви удовлетворява ,да създадете или укрепите връзки, на които ще разчитате дълго.
Можете да изчистите евентуални недоразумения с партньори, лични или делови или да срещнете любовта, да прекарате чудесни мигове с любими хора, особено в четвъртък и петък.
В събота и неделя се пазете от недоразумения по чисто финансови причини.
През тази седмица се появява уникален шанс да се доберете до алтернативни или допълнителни източници на доходи, в друг случай- това е шанс да направите стъпки, които да се закодират трайно в професионалната ви реализация и да се отразят на заплащането ви, ако не веднага, то чрез проведени разговори и постигнати споразумения- до средата на декември.
Възможно е да изпитвате някой колебания относно бъдещото ви развитие-генерално, поради избор или други съмнения, подробности, с които трябва да се справите и изчистите.
В повечето случаи сте закриляни от Съдбата, можете да се осланяте на интуицията си, да действате по особено изобретателен и креативен начин, така че да сбъднете своя тайна или далечна мечта.
Дори и някой тенденции да не ви харесват, имате варианти, стига да ги потърсите, ще ги намерите. Действайте, „ловете своята птица на щастието“.
През цялата седмица дребни събития могат да имат широко отражение и е препоръчително да ги отчитате по подобаващ начин, да вземате адекватни и своевременни мерки.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи 

Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads