Видео преглед на печата

неделя, 10 декември 2017 г.

Хороскоп за седмицата 11.12-17.11.2017г.

Седмичен хороскоп подготвен от Астро М Хороскопи



Новото през настоящия период е, че Марс вече транзитира през Скорпион и ще повлияе силно на подхода ни към текущи събития. Ако до скоро сме били по-диалогични, склонни да проектираме всичко хубаво, но и лошо върху важни за нас хора, също- да обсъждаме водещи за нас теми, да търсим баланс, дори и чрез спорове, в които може да се роди истината, то вече ще действаме по-скоро стратегически и реалните ни мотиви за една или друга реакция не винаги ще са видими, напротив- ще ескалират прикрити стъпки в определена посока, които целят лично облагодетелстване, независимо от средствата…На Марс в Скорпион понякога му трябва повече време, за да изгради своята бъдеща тактика, а после се впуска в нейното пресъздаване. Това може да забави хода на някой прояви, но поне се оформят интересни идеи, които ще се реализират по-късно и поетапно, да кажем- до края на януари 2018г.
На този фон ретроградният Меркурий ни връща към стари възможности, които  се актуализират и се канят отново да нахлуят в живота ни. Да се надяваме, че ще преобладават позитивните, но със сигурност ни се дава промеждутък да оценим тенденциите натрупани в миналото, да  усилим благоприятните за нас перспективи или пък да минимизираме евентуални пропуски.
През цялата седмица са твърде вероятни изненади и те засягат нещо ценно за нас- любим човек, финанси и др. В повечето случаи ще ни се дава шанс да си възвърнем нещо изгубено или с което сме се разминали преди…
Същевременно не са изключени внезапни промени в чувствата и под формата на развръзки, предвид намаляващата Луна. Твърде вероятно е мнозина да разберат някаква тайна, ако има подобни паралелни процеси- ще можем да ги идентифицираме, стига да искаме, а понякога и без да искаме…
Склонни сме спонтанно и почти неудържимо да преследваме мечтите си, трудно ще владеем желанията си. Страстта в един по-общ смисъл ще прониква на различни нива в начина ни на съществуване и няма да ни пуска, докато не се доберем до набелязаната цел.
Вниманието ни е привлечено също от по-далечни перспективи на развитие, можем да сглобим една цялостна картина и евентуален маршрут, по който да преминем, за да се изкачим към своя връх…Новолунието в неделя е подходящ момент за своеобразен рестрат, ще имаме достатъчно подсказки от рода на: „сега на къде“, „как“ и т.н. Повечето хора ще усещат, че с отиващата си година трябва да оставят нещо зад гърба си, което е изживяло своето време за сметка на нещо ново, защото нищо не е вечно и на практика е точно така…
Успешна и щастлива седмица на всички!
Овен
Вашият покровител- Марс, вече транзитира през Скорпион и ще ви подтикне да действате повече стратегически, понякога скрито, но така, че да преобразите живота си като се разделите с онова, което препятства пътя ви към успеха, също- приведете в ход и най-смелите си мечти, по-далечни планове за реализация, поемате рискове и се устремявате към по-крупни печалби- материални или под формата на морално удовлетворение.
Ще влагате много страст във всяко едно начинание, дори и да ви трябва известно време, за да се огледате и да си изградите своеобразен план за действие, който ще ви срещне със съответната цел.
На този етап можете да си върнете нещо ценно- човек, пропуснат шанс и то по един бърз начин, под формата на развръзка и следствие на минали действия, но и настоящи инициативи.
Пред вас могат да се разкрият внезапни и допълнителни варианти за развитие- израстване в чисто професионален аспект или това е свързано с уреждане на документи, изход от спорни, дори юридически казуси…
Подходящо е да разширите хоризонтите пред вас като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате или получите допълнителни знания, квалификация и т.н.
Лица стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- са носители на силни вълнения, могат да се превърнат в мост към желанията ви, имайте го предвид и се възползвайте по оптимален начин.
Новолунието от неделя ви дава някаква втора възможност, помислете в какво да влеете тази мощна енергия и я канализирайте в оптимално подходяща за вас посока!
Телец
През тази седмица ще сте социално много активни, ще сте склонни да действате крайно, така че да преобразите начина си на съществуване и да спечелите нещо значимо. Всъщност, сега е моментът да удържите онова, което е ваше и дори да го преумножите, да не позволявате да подменят интересите ви, да увенчаете с успех дълго полагани усилия. Ще изненадвате околните с поведението си, но така ще можете да разкриете допълнителни варианти за просперитет и ако една врата се затвори, ще откривате друга-спонтанно, бързо, която ще ви отведе към скрита мечта или внезапен шанс.
Често попадате в център от събития или дебати, които засягат материалното ви благополучие и не само. Мнозина могат да се озоват пред избор, а посоката ще се определи от съответните разяснителни разговори.
Добрата новина е, че имате на кого да разчитате и всъщност- трябва да се стремите да си сътрудничите, това е крайъгълният камък, дори вид гаранция за постигане на всяко едно намерение. Същевременно, понякога може да имате усещането, че важни за вас хора се държат прекалена властно и дори- нетолерантно. В оптимален случай- намирате начин да се възползвате от тяхната енергия, да обедините усилия в обща и изгодна цел. Ако това е невъзможно, тогава е препоръчително да не влизате в остри конфликти, защото рискувате да предизвикате загуби или остра съпротива от недоброжелатели, конкуренти, хора с различно от вашето мнение. На този етап вие можете да потърсите и откриете личности, които да ви подкрепят, дори и да е за сметка на други, на които явно няма да можете да се доверите.
Важното е, че няма да ви липсват алтернативи и вие сами ще се убедите в това. Все пак мнозина ще си направят своеобразна „уборка“ в отношенията и по горе-описания начин, като разберат на кого и в каква степен могат да разчитат или пък-не.
Можете да научите тайна или да получите тайно предложение, въпрос на избор е отново- дали ще се възползвате…
Близнаци
Ежедневието ви става все по-забързано, натоварено с ангажименти, допълнителни изисквания към вас самите. В този процес е подходящо да делегирате отговорностите си, да обсъдите начини, така че да се справите без ескалация на напрежение и конфликти. Инициативи в определена посока сега, могат да се превърнат в лайтмотив до края на януари, а успехите, които постигнете ще прорастват като минимум през идните две години и половина, ще определят ритъма в ежедневието ви. Имайте го предвид и канализирайте енергията в подходяща посока.
Водеща тема за вас също са партньорските отношения-лични или делови. Важни за вас хора ви изненадват, водите разяснителни разговори, които да изчистят минали недоразумения, а могат и да възродят заспали чувства или пък да ви върнат минала любов, в друг вариант- получавате втори шанс в партньорските си връзки, с който сте се разминали преди. Можете да усилите сами тенденциите и да извършите своеобразен рестарт с Новолунието в неделя, но това е ваш избор.
Информационният поток е много усилен, околните ви изненадват, понякога могат да действат непоследователно, а накрая и в повечето случаи- това ще се превърта във ваша полза, ще е с положителен ефект върху популярността ви, така че мнението ви ще тежи и няма да може да бъде обиколено. Имайте го предвид и се възползвайте по оптимален начин!
Рак
Ежедневието ви е много натоварено, като в този процес се откриват варианти, които да преобразят социалния ви статус- кариерно развитие, бъдещи позиции в колектив и т.н. Вероятно ще се колебаете, защото имате избор, не е изключено към вас да се възвърнат минали идеи, шансове, да получите предложения, с които сте се разминали преди.
Почти на всяка крачка можете да се сблъсквате с предизвикателства, които да усложняват предварителните ви планове, но също и алтернативи за справяне, които ще ви обогатят- на различни нива. Правилно е да реагирате на момента, за да сте адекватни на бързите промени и динамичната картина.
Звездите ви подтикват да разгърнете потенциала си, да се борите за онова, което е близко до сърцето ви и ще обсеби вниманието ви- това може да е частна инициатива, хоби, любим човек…Каквото и да е, сега ще получите достатъчно подсказки – в какво следва да влеете енергията си, за да преуспеете или да се чувствате щастливи.
Лъв
Вие сте силно фокусирани върху любими хора, с които можете да прекарате незабравими моменти, да разнообразите сивотата в ежедневието. В друг вариант- дава ви се възможност да изчистите минали недоразумения с близки до сърцето ви хора, а някой- да си върнат стара любов, пропуснат шанс, който да скрепи отношенията. В този процес не са изключени изненади, особено по теми касаещи по-далечни перспективи на развитие.
Влече ви хоби, частна инициатива и ако направите нужните действия, за да ги осъществите, тогава можете да постигнете чудесни резултати, а шансовете пред вас ще се разкриват по един бърз, внезапен начин.
Ако това не е ваш приоритет, тогава сега ще се стремите да се отдадете повече на лични въпроси, дори вид развлечения, а рутината силно ще ви дразни, освен, ако в нея не можете да разгърнете личния си потенциал и не ви се дава известна свобода на действие.
В дома и семейството ви продължават да ескалират реорганизации, това може да са спорни моменти за благоустройство, необходимост да наложите мнението,  за да изтървете някакъв контрол над случващото се в този сектор и/или това може да са ремонти, необходимост да обръщате повече внимание на семейството си. Каквото и да, насочете го в правилна посока още в началото, иначе може да се затлачи до края на януари.
Дева
Водеща тема за вас сега е домът и семейството ви като сега в този сектор ескалират промени, които можете да насочвате повече от обикновено, така че да намерите внезапен, бърз изход на въпроси, които са се затягали дълго, като минимум през изминалите две години и половина. Темите може да засягат близки и роднини, с които най-накрая да стигнете до някакъв консенсус, може да се отнасят до разрешаване на битови и имотни казуси…вариантите са много, а изходът трябва да е такъв, че свалите товар от гърба си или да се разделите с онова, което е препятствало чувството ви на щастие, дори и да ви се налага да прелистите нова страница в живота си и да действате по-кардинално, смело и т.н. В се пак в този процес ви се дава някаква втора възможност, нещо като пропуснат шанс, който отново се възвръща към вас…Ако това не е водещ приоритет, тогава вероятно ще преживеете своеобразен катарзис, в който ще преосмисляте своето минало, съответно линия на поведение и водещ фокус трябва да бъде вашето лично щастие, че и здраве…Така е и правилно, а звездите ще ви помогнат през следващите седмици да се оттласнете от някакво „дъно“ от преживявания, за да защитите интересите си-общо.
Ще се борите за правата си и на практика това ще ви направи социално по-активни, понякога може да се въвличате в словесни двубои, а добрата новина е, че думите ви имат чуваемост, можете да наложите мнението си и да реализирате идеите си, стига да не се отказвате и да проявявате, ако се наложи, по голяма твърдост в изказа…Всъщност мнозина ще реагират точно така и вероятно не без повод. В началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте, уловете момента или своята птица на щастие…
Везни
През цялата седмица информационният поток е много усилен и ви дава възможност да реализирате и най-смелите си желания, стига самите вие да сте социално по-активни, да преговаряте, да изказвате идеите си. Тогава можете да срещнете подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори лични или делови, можете да си възвърнете изгубени позиции или да заемете нови-лидерски, а популярността ви да расте…
Шанс да изгладите евентуални недоразумения с любим човек, а ако сте сами- да намерите любовта, дори и понякога това да е в лицето на стар познат, приятел и т.н.
Друга водеща тема са финансите ви, вие ще влагате голям енергиен ресурс, за да стабилизирате или преумножите онова, което имате, защото са нараснали амбициите ви, понеже се оформят по-добри варианти за себе-осъществяване или сте предизвикани да защитавате своето. Каквото и да, звездите сега ви защитават в този сектор, постигнатите успехи може да са трайни и да прорастват и през идните месеци.
Хубаво е ида се пазите от ескалация на спорове на тема-приходи-разходи, които ще се тушират трудно. Нека енергията да е насочена в посока печалба, а не загуба на време във вид противопоставяне и т.н. Полезно е да разчитате предимно на собствения си усет, за да не бъдат подменени интересите ви. От вас се изисква подчертано да се борите за правата си, действайте и ще откривате начини, дори с доза късмет.
Скорпион
Марс вече е във вашия зодиакален знак, така че ще въздейства положително на тонуса ви, ще ви надари с повече сили и енергия, така че да успявате да прокарвате сами своя път към успеха, а до края на януари вие явно ще зависите предимно от собствената си инициативност и не толкова от подкрепата или влиянието на околните.
Амбициите ви растат в пъти, факт, който се отразява на личната ви инициативност, състезателен характер. Умеете да си изграждате стратегии и през идните седмици трудно някой или нещо ще застава на пътя ви, все ще откривате начини, за да постигате своето.
Понякога може да се проявявате като по-крайни, дори нетолерантни, внимавайте тази тенденция да не ви въвлече в конфликти или нервно напрежение.
Все пак, сега звездите ви дават шанс да повишите доходите си, да спечелите нещо значимо, да се доберете до онова, което истински желаете, дори и това да е втора възможност, която сте пропуснали или пък да си върнете нещо изгубено.
Ежедневието ви е много динамично, натоварено, носи ви изненади, но това също са внезапни, бързи варианти за развитие, от които да се възползвате…
Стрелец
Вие често може да се оказвате в център от събития и въпреки че случващото се ви изненадва перманентно, кара ви да преосмисляте поведението си, мнението си, вие можете да преобръщате всяко едно предизвикателство в позитив и то по един внезапен бърз начин, като в този процес няма да ви липсва и доза късмет.
Може у вас да се възродят стари чувства, любов, може да ви се даде втора възможност да си върнете нещо изгубено и ценно за вас, но стига да искате и да действате в тази посока, поне да позволите да нахлуе в живота ви.
Нараства вероятността да спечелите нещо важно или да сбъднете тайна мечта, ако не веднага, то до средата на януари. Това може да е подкрепа от партньори-лични или делови, непредвидени и допълнителни варианти, които да ви облагодетелстват, нерегламентирани доходи и т.н.
В други случаи- въвличате се в паралелна действителност, указвате се на прага на житейски кръстопът и трябва да решите дали да осъществите скрита и вероятно-по-далечна мечта /буквално или в преносен смисъл/ , да се справяте с казуси, които са трупани дълго и са ви тежали като вземете крайни мерки или пък да не излизате от зоната на комфорта си. И в двата случая се плаща съответна цена /отново-буквално или в преносен смисъл/, а вие трябва да прецените кое си струва, съответно-не, ще имате достатъчно подсказки в тази посока…
Новолунието от неделя е своеобразен рестарт в живота си, хванете се за „приливната вълна“…
Препоръчително е и да не натоварвате твърде ,мнозина може да се чувстват изтощени, да имат нужда от почивка. Не е зле и да си пазите гърба от някой недоброжелатели…
Козирог
Вие сте на път да прелистите нова страница в живота ви, значима част от събитията се движат повече по инерция, но има и такива, които са продуцирани от собствената ви инициативност, която трябва да е премерена и в съответствие с подробности, понякога скрити и ерозивни процеси, които трябва да елиминирате своевременно, за да не предизвикат малки или по-големи „земетресения“ в начина ви на съществуване.
В този процес може да ви помогне вид тактика, също енергична и инициативна, влиятелна личност, собственият ви състезателен характер…
Конкуренцията около вас  продължава да е висока или това са ескалиращи претенции. Сега е подходящо да не отстъпвате от интересите си ,да се осланяте на типичната ви упоритост и амбиция, без да губите целите си от поглед. Тогава- през януари можете да постигнете голяма награда, понякога и над собствените ви очаквания…
През цялата седмица на пътя ви застават варианти за развитие и изглежда, че е от приоритетно значение да направите правилния избор. В повечето случаи, онова, което трябва да задържите ще застане отново на пътя ви, а това, което следва да утече- няма да можете да задържите, а вие сте на прага на голямо житейско обновление, следва да насочите оптимално правилно „платната“, за да се възползвате от попътния вятър.
Водолей
Навлизате в период, през който трябва да се борите за своето място под Слънцето, защото ескалира конкуренция, повишени изисквания, заемате нови обществени позиции, в които се налага да утвърдите авторитета си…Вариантите са много, а обединяващо правило е, че успехите, които завоювате сега, после и до средата на януари ще се отразят пряко на „джоба ви“. Следва да сте оптимално инициативни, за да не се разминете с възможности…
Добрата новина към настоящия момент е, че има достатъчно хора, на които можете да разчитате, особено, ако потърсите евентуална подкрепа.
Популярността ви расте, периодът е подходящ да наложите авторитета си или да заемете по-престижни позиции в колектив, включително като разчитате на влиятелни личности и одобрението на околните-общо.
Информационният поток ви изненадва много, може да се сблъскате с внезапни, бързи шансове, така че да се изкачите по йерархичната стълбичка, може да прекарате чудесни мигове сред приятели или да срещнете минала любов, да възродите стара дружба, да се върнете на места, които да развълнуват сърцето ви…
Звездите ви подтикват силно да промените средата си или позициите си в нея…Нека това се случи по оптимален за вас начин, като вие водите събитията, а не се оставяте на случайността и по-скоро ги следвате…
Риби
Дори и дребните събития, инициативи сега имат широко отражение върху бъдещите ви перспективи на развитие, като минимум-имидж, на който ще можете да разчитате.
Дава ви се шанс да достигнете до таван от възможности, подобно на развръзки и следствие на минали ваши действия. Тенденцията е такава, че вие можете да станете по-самостоятелни, устойчиви, да получите внезапни, бързи повишения или печалби, понякога и по един неочакван начин.
Дава ви се втора възможност по водеща за вас тема-общо, в частност- отнасяща се до кариерно развитие или брачни отношения. Изглежда, че ще е въпрос на избор дали ще приемете или пък-не.
В близкото ви обкръжение се появява енергична личност, която може много да ви стимулира да се развивате, а може и да навлиза твърде агресивно в личното ви пространство. Не е изключено и да ви се налага по-активно да отстоявате позициите си в колектив, включително и сред нараснала конкуренция. Каквото и да е, припомняме, че в началото винаги по-лесно се влияе, ако се справите удачно с подобно предизвикателство, тогава до средата на януари ще си извоювате лидерски позиции или ще привлечете на своя страна голям съюзник…




Няма коментари:

Вестник Галерия

Вестник Уикенд, брой 46- целия брой

Участие в проучвания срещу заплащане

Времето в момента

Ads